2777
2789

"توجه کنین اگ نمیخواین حال خوبتون بد بشه بپرید ب متن بعد دات و اگر زیر 18 سال هستین خواهشش میکنم اصلن اصلن نخونین " 

خب باید اعتراف کنم ک تا لحظاتی پیش حالم ب شدتتتتت خراب بود بَد خراب .. ! من درونگرام و خیلی سختمه نوشتن مشکلاتم و مطمئنم ناممکن میشد اگر یکی فقط یکی از شماها منو میشناختید.. داستان ازین قراره ک من از بچگی یه آرزوی ثابت داشتم تا همین الآن ک در دوران کوتاه مدتی بیخیال و پشیمون میشم ازش ولی باز طولی نمیکشه ک برمیگردم بش :"مرگ" آره خلاصه نمیخوام ماجرا رو درام و حال شمارو بدکنم دلبندانم چون ازین کار متنفرم انرژی منفی دادن ! فقط اینو بگم ک هیچ وقت جرئتشو نداشتم .. بالا پشت بوم ب قصد خودکشی ، اندازه موهای سرم رفتم اما هر دفعه یا ترسیدم یا دلم بحال خانوادم سوخته البته منظورم فقط مادرمه ن کلشون ولی امشب فرق داشت =) امشب بعد هق هق فراوان موهامو عروسکی (😂) شونه کردم گوجه کردم خیلی جدی با خودم فک کردم ک دوس دارم با چ لباسی دفن بشم و بی حواس تر ازینک لباسات عوض میشن سریع یه لباسی پوشیدم ک حالا تاریخچه شو بعدن باید بگم ولی خیلی دوسش دارم ، بعد یه پالتو ابروهامو با انگشت بالا دادم و اومدم برم تو بالکن ک بازم نرفتم و گرن الآن روحم داشت تایپ میکرد (😌) و ۱۰ مین قبل اینک از جلو بالکن بیام کنار و تاپیک بزنم تاااازه فهمیدم و متوجه شدم ک اینبار فرق داشت چون بخاطر این نرفتم ک ارتفاعش ممکنه کم باشه و دوباره مجبور باشم نفس بکشم و من آدم نصفه کار کردن نیستم .. بعدش ده ساعت مثل همیشه فرض کردم مامان بابام جلومن و ب حرفام گوش میدن اما هیچ بار جواب نداد و هر دفعه با شناختی ک ازشون دارم اون چیزی شد ک نمیخواستم ..

.

خلاصش اینک نیاز دارم ب یه مشاور با مشخصات تاپیک حرفه ایی ک حرفامو ب خانوادم بگه و بهشون منطقی منو توضیح بده و جدا از اینا بتونه بفهمه چی از جون زندگیم میخوام و علاقم چیه و چی میخوام چه کاری چ شغلی و همدرد باشه پا ب پای اشکام دستمال بده بم ^ البته اگررر هست همچین کسی توی مشهد !!!! لطفا معرفی کنید همه اینارو گفتم ک نیاز شدیدمو درک کنید .. 

از طرف کسی ک امسال میخواد اولین کنکورشو بده :") و مسلما راهش اون چیزی نیس ک میخواد .. مرسی ک خوندین فقط لطفا خواهشا دلسوزی نکنید برام چون اصلا خوشم نمیاد چون نیازی بش ندارم و هیچ کاریو درست نمیکنه بجاش خواهشش میکنم یه روان شناس خوب و عالی معرفی کنید بم و حتما هر اطلاعاتی ک ازش دارید بنویسید و بگید ک شنیدید خوبه یا واقعا خودتون رفتین پیشش و راضی بودین یا اگر رفتین پیش کسی و ناراضی بودین هم بگین حتما شاید خیلیا مث من نیاز ب کمک داشته باشن تاپیکو ببینن و الانم ک میدونید همه چیز تبلیغات شده پیش اون آدم معروف ک کارشم خوب انجام نمیده نرن و حالشون بدتر نشه خصوصا اگ مث من حاد باشه شما توانایی نجات جون یک آدمو دارید الآن !! ♡ لاو یو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخون اونو اول نوشتم بعد یکم فان کردم قضیه رو 🙂✋🏼

خوندم عزیزم.

من مهشهد نمیشناسم ولی شیراز ی دکتر خوب میشناسم.

موفق باشی خانومی❤

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
✅زمان ارسال سوالات برای دریافت پاسخ رایگان👇 🌸 سه شنبه ها راس ساعت ٢٢.٣٠ 🌹 مشاوره خصوصی تل ...

خیلی خیلی ممنون از اطلاعاتت فقط اینک من حضوری میخوام و خودم مشهدم !

نمیدونی ایشون کجان ؟ و اینک آیا خودت راضی بودی و همون ویژگی هایی ک تهش ذکر کرده بودم رو دارن آیا ؟

خیلی خیلی ممنون از اطلاعاتت فقط اینک من حضوری میخوام و خودم مشهدم ! نمیدونی ایشون کجان ؟ و اینک آیا ...

خواهش میکنم عزیزم.من خیلیییی راضی هستم بخصوص که روانشناس مذهبی هستن اینش واسه من مهمه دقیق نمیدونم ولی احتمالا تهران باشن میتونید از ادمین بپرسید دقیق تر جواب میدن

خوندم عزیزم. من مهشهد نمیشناسم ولی شیراز ی دکتر خوب میشناسم. موفق باشی خانومی❤

مرسی عسل ولی تو بازم بگو با اینک من نمیتونم استفاده کنم ولی شاید از شهرایه دگ هم ببینن این تاپیکو دکتر خوب کم شده و باید هواشونو داشته باشیم واس همین بگو واس شیرازیایه خوشگل جذاب 😍🤦🏻‍♀️ ( چرا من هرررر فرد شیرازی ک دیدم تو زندگیم خوشگل بوده و با هر کدومشون ک آشنا شدم دیدم ک خوشگلیشون فقط ظاهری نیست ؟ 😐😑 یعنییییی چیییی سهم همرو خوردین 😢 )

خواهش میکنم عزیزم.من خیلیییی راضی هستم بخصوص که روانشناس مذهبی هستن اینش واسه من مهمه دقیق نمیدونم و ...

یعنی چی روانشناس مذهبی ؟ 😐🤦🏻‍♀️ نکنه با مذهبشون درمان میکنن شمارو ؟

مرسی عسل ولی تو بازم بگو با اینک من نمیتونم استفاده کنم ولی شاید از شهرایه دگ هم ببینن این تاپیکو دک ...

عزییزممم بجاش من کلا همه زشتیا جمع شدن😂احتمالا خدا وقتی داشته خوشگلیو تقسیم میکرده من دسشویی بودم😝😝

دگتر فروزش تو شیراز کارشون خوبه خیلی گشاده رو هستن.ولی مرد هستن اگر مشکلی نداری.ولی خیلی خوبن اصلا احساس بدی نداری باهاش.

حالا ادرس مطبش یادم رفته اما اگر بزنی نت احتمال زیاد واست میاد❤

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
عزییزممم بجاش من کلا همه زشتیا جمع شدن😂احتمالا خدا وقتی داشته خوشگلیو تقسیم میکرده من دسشویی بودم😝 ...

ب قول معروف ک خواهرم هیییییچچچچ کس زشت نیس فقط پول کافی نداره ... 😂😂✋🏼

ولی جدا از شوخی زشتی /خوشگلی نسبیه یعنی هییچ مبنای درستی نداره الآن لب درشت و قلوه ایی و ابرو پهن مده و ابرو باریکا مسخره میشن تا همین چند سال پیش یه قانونی بود ب اسم هر چی ابرو نخ تر خوشگل تر و جذاب تر ابرو پهنا ابرو موکتی خونده میشدن و خز ترین بودن !!! هر چیزی یه دوره ایی داره میکاپا اون زمان سایه آبی و بنفش با رژ قرمز خفن ترین بود الآن لایت و اروپایی ! ب همین دلیل نگران نباش دوره تو هم ی روزی میرسه ^-^ من خودم ب شخصه ابروهام باریک هس خیلی ب کاشت فک میکنما لبامم طبیعیه ن باریک ن درشت بینی معمولی کلن معمولی و اصلننننن ازین فازی ک مد شده هممممهههه عمللل یا ژل و فیلر و فلان حال نمیکنم ! آدم ی اشکالی اذیتش کنه اعتماد بنفسشو بگیره اوکیییی حالا ولی بر اساس مد این بدترین چیزه چون الان همه کسایی ک ابروهاشونو نخ کرده بودن یا شیطونی یا تتو پشیمونن عین بلا نسبته سگ 😂 و موندن چ گلی بریزن سرشون در نهایت ب نظرم نچرال بودن یکی از بهترین چیزاس حداقل وقتی بچه دار شدی همه نمیگن وااااااییییی این کجا مادرش کجا معلوم نیس چی بوده اینطوری کوبونده 😂 ژنا قابل تغییر نیستن خانوما پس 

ب قول معروف ک خواهرم هیییییچچچچ کس زشت نیس فقط پول کافی نداره ... 😂😂✋🏼 ولی جدا از شوخی زشتی /خوش ...

والا اگه دماغ منو ببینی😶😂😂😂😂اصن یوضعی

جوشای زیرپوستتی هم دارم.اصن یطوریه قیافم.😂شاید تنها نقطه ای ک ازش راضیم چشمام باشه 🙃

😂😂😂وای نه منظورم اینه بعضی روانشناسا به خدا و... اعتقاد ندارن واسه همین کم کاری میکنن یا خوب راهن ...

عزیزم با کمال احترام باید بگم ک اعتقاد آدما ربطی ب کم کاری یا پرکاریشون نداره ، صرفا چیزی ک شما دیدی این بوده ک یه نفر ب خدا و .. ایمان داشته پرکار تر بوده یکی دگ نداشته ، نه 

خیر اینا حرفایه درستی نیس خانیومم 😌 کاش بر اساس اون چار تا تجربه ایی ک داشتیم آدما رو قضاوت یا دسته بندی نکنیم ! چی میشه واقعا ؟؟؟ یا حداقلش منطقی باشیم راجب چیزی ک میگیم الآن مثلننننننننن شما فرض کن من ب خدا و وجودش کلا اعتقادی ندارم ! خب ؟ ک چی ؟ چ ربطی ب کارم داره انسانیت و ک بلدم کمک ب همنوعو ک میدونم چیه و گرن اینکاره نمیشدم ک میرفتم دزدی همونی ک شما میگی اعتقادی نداره شاید یه چیزایی کشیده ک ایمانشو از دس داده ک شما اگ بکشی بد تر ازون بشی ! ...