"توجه کنین اگ نمیخواین حال خوبتون بد بشه بپرید ب متن بعد دات و اگر زیر 18 سال هستین خواهشش میکنم اصلن اصلن نخونین "
خب باید اعتراف کنم ک تا لحظاتی پیش حالم ب شدتتتتت خراب بود بَد خراب .. ! من درونگرام و خیلی سختمه نوشتن مشکلاتم و مطمئنم ناممکن میشد اگر یکی فقط یکی از شماها منو میشناختید.. داستان ازین قراره ک من از بچگی یه آرزوی ثابت داشتم تا همین الآن ک در دوران کوتاه مدتی بیخیال و پشیمون میشم ازش ولی باز طولی نمیکشه ک برمیگردم بش :"مرگ" آره خلاصه نمیخوام ماجرا رو درام و حال شمارو بدکنم دلبندانم چون ازین کار متنفرم انرژی منفی دادن ! فقط اینو بگم ک هیچ وقت جرئتشو نداشتم .. بالا پشت بوم ب قصد خودکشی ، اندازه موهای سرم رفتم اما هر دفعه یا ترسیدم یا دلم بحال خانوادم سوخته البته منظورم فقط مادرمه ن کلشون ولی امشب فرق داشت =) امشب بعد هق هق فراوان موهامو عروسکی (😂) شونه کردم گوجه کردم خیلی جدی با خودم فک کردم ک دوس دارم با چ لباسی دفن بشم و بی حواس تر ازینک لباسات عوض میشن سریع یه لباسی پوشیدم ک حالا تاریخچه شو بعدن باید بگم ولی خیلی دوسش دارم ، بعد یه پالتو ابروهامو با انگشت بالا دادم و اومدم برم تو بالکن ک بازم نرفتم و گرن الآن روحم داشت تایپ میکرد (😌) و ۱۰ مین قبل اینک از جلو بالکن بیام کنار و تاپیک بزنم تاااازه فهمیدم و متوجه شدم ک اینبار فرق داشت چون بخاطر این نرفتم ک ارتفاعش ممکنه کم باشه و دوباره مجبور باشم نفس بکشم و من آدم نصفه کار کردن نیستم .. بعدش ده ساعت مثل همیشه فرض کردم مامان بابام جلومن و ب حرفام گوش میدن اما هیچ بار جواب نداد و هر دفعه با شناختی ک ازشون دارم اون چیزی شد ک نمیخواستم ..
.
خلاصش اینک نیاز دارم ب یه مشاور با مشخصات تاپیک حرفه ایی ک حرفامو ب خانوادم بگه و بهشون منطقی منو توضیح بده و جدا از اینا بتونه بفهمه چی از جون زندگیم میخوام و علاقم چیه و چی میخوام چه کاری چ شغلی و همدرد باشه پا ب پای اشکام دستمال بده بم ^ البته اگررر هست همچین کسی توی مشهد !!!! لطفا معرفی کنید همه اینارو گفتم ک نیاز شدیدمو درک کنید ..
از طرف کسی ک امسال میخواد اولین کنکورشو بده :") و مسلما راهش اون چیزی نیس ک میخواد .. مرسی ک خوندین فقط لطفا خواهشا دلسوزی نکنید برام چون اصلا خوشم نمیاد چون نیازی بش ندارم و هیچ کاریو درست نمیکنه بجاش خواهشش میکنم یه روان شناس خوب و عالی معرفی کنید بم و حتما هر اطلاعاتی ک ازش دارید بنویسید و بگید ک شنیدید خوبه یا واقعا خودتون رفتین پیشش و راضی بودین یا اگر رفتین پیش کسی و ناراضی بودین هم بگین حتما شاید خیلیا مث من نیاز ب کمک داشته باشن تاپیکو ببینن و الانم ک میدونید همه چیز تبلیغات شده پیش اون آدم معروف ک کارشم خوب انجام نمیده نرن و حالشون بدتر نشه خصوصا اگ مث من حاد باشه شما توانایی نجات جون یک آدمو دارید الآن !! ♡ لاو یو