2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی من هم وضعش خیلی وخیم بود بیست روز بستری بود .بعد که مرهص شد دو هفته هم تو خونه قرنطینه شد اما الان خدا را شکر حالش خوبه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

وای چرا بیمارستان بردید اخه

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

حالش زياد بد نيس نگران نباش اكسيژن ٨٦خيلي بد نيس

مشكل زمينه اي داشت؟؟

چند روزه درگيره 

رمديسوير ميزنن بهش نگران نباش

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

گلم نگران نباش انشاالله که خوب میشین ماهم خانوادگی درگیر شدیم اما تقریبا خفیف بود اما استادم بستری بودن حالشون هم خیلی بد بود اما الان خیلی بهترن خداروشکر انشاالله ریشه این بیماری بکنه وبره 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

بله تو فامیل داشتیم خیلی بهش رسیدن تا خوب شد آمپول های گرون ک مخصوص کروناس بهش زدن 

فک کنم هر کدوم یکی دوتومنه

ممنون میشم برای سلامتی و شفای دخترم یه حمد بخونید امیدوارم لبتون همیشه خندون باشه ⁦❤️⁩🙏

اره هم تختی پدر شوهرم ی پیر مرد بود ریشم داغون دوهفته بستری شد امروز رقت خونه😊

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

انشا... ک ب زودی زود حالش خوب بشه فقط کاش اگه بتونی خودت غذای خوب درست کنی براش ببری 

ممنون میشم برای سلامتی و شفای دخترم یه حمد بخونید امیدوارم لبتون همیشه خندون باشه ⁦❤️⁩🙏