2777
2789
عنوان

خانوما ی سوال

110 بازدید | 12 پست

کسی هست ک اصلا موهاش موخوره نزنه؟!

خسسته شدم از مو خوره دلم میخواد موهام بلند باشه ولی اینقد موخوره داره ک فک کنم باید تا ته بچینم

ینی موخوره هیچ درمانی نداره؟

فقط باید بچینی بعدم مراقبت کنی همش نوک گیری کنه.. 

من الان نگاه کردم دیدم از دکلره پارسالم فقط چند سانت باقی مونده یعنی همش خرد شده و ریخته

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از حمام گلی روغن آرگان به تمام موهات بزن 

هرروز با شامپو سرت رو نشور

میگن هر شش ماه یکبار پایین مورو کوتاه کنین کمی

البته شنیدم سس مایونز بزنی به مو بعد از چند دقیقه بشوری هم چربی مورو تامین میکنه

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
چه مراقبتی اخه چیز خاصی باید بزنم؟

بعد حمام روغن بزنی

ماهانه نوک گیری کنی. 

با برس چوبی جنس خوب موهات شونه کنی. 

موخوره گیری با دستگاه بی فایده هست

سوگند‍_مو# تو اینستا بزن برو تو پیجش کلی مطلب یرای موخوره و درمل مراقبت و درمان مو گفته همه هم گیاهی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

من همیشه موخوره میزدم

الان اسپری سفید بیول میزنم

روغن آرگان بعد از حموم

موهام رو با آب داغ نمیشورم چنگ نمیزنم

سرم رو فرش نمیزارم

نباید بزاری الکتریسته ی ساکن تو موهات ایجاد شه

کل بهار و تابستون اصلا سشوار نکشیدم

الان مجبورم میکشم

الحمدلله موخره نزده دیگه

وقت گردگیری روسری سرم میکنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
جدی؟روغن آرگان و از عطاری بگیرم؟

اینترنتی می‌گرفتم عزیزم البته باید لوازم آرایشی ها هم داشته باشن 

برای کسایی که دکلره میکنن بااون حد از خشکی توصیه میشه عزیزم واینکه میتونی موهاتو تقویت کنی بخاطر خشکی و... پروتیین تراپی یا ویتامینه 

از عطاری هم بپرسی امکان داره داشته باشن روغن آرگان رو

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
اینترنتی می‌گرفتم عزیزم البته باید لوازم آرایشی ها هم داشته باشن  برای کسایی که دکلره میکنن با ...

من تو ۶سال گذشته کلا دوبار دکلره کردم ینی زیادم اهل رنگ مو نیستم.بعد این روغن ارگان بد بو ک نیست.چرب میمونه موهام بعدش؟؟

ممنون از راهنمایت گلم😍

من تو ۶سال گذشته کلا دوبار دکلره کردم ینی زیادم اهل رنگ مو نیستم.بعد این روغن ارگان بد بو ک نیست.چرب ...

نه عزیزم بنظرمن و خیلی ها بد بو نیست 

باید مداوم استفاده بشه بعد از حمام مو تقریبا دونم باشه مثل خیلی از سرم ها

سرم دوفازی  هم استفاده میشه بعد از حمام گلی 

البته من خودم یسری سس مایونز هم استفاده میکردم که اوکی بود یه آرایشگر بهم گفته بود ولی خب سس آخرش بو روی مو میمونه 

گلی ما برای کسایی که موهاشونو صاف میکنن و احتمال خشکی زیاد هست میگیم شامپو فری سولفات بزنن البته اگر هم نخواستی حتما به شامپوت دقت کنی بنظرم شامپو مخصوص موهای رنگ شده (اگر موهات رنگ هست) سان سیلک اوکی و یا شامپوهای کلییر زنانه 

گلی که مناسب موهات باشه یکی از دوستان توضیحات خوبی اضافه کردن که با آب داغ نشوری و ...