2777
2789

بستگی داره یه سری مزون های معروف خیلی

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره به اینکه برای خودش کار کنه یا برای برند مشهور کار کنه، یا توی مزون

با مدرک معتبر باشه یا نه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
یه محدوده بگید لطفا

اگر دوره های معمولی برید و خودتون پول دار نباشی که مزون بزنید، هر طرحتون که خریدار داشته باشه شااااید ۲۰۰ تومن بخرن. که دوره هاش حدود ۲تا۳ سال طول میکشه

اما اگر مدرک دانشگاهی و کلاسهای معتبر داشته باشید (که فقط چند جای معتبر توی تهران رو خبر دارم که هست) بعد چند سال یادگیری درآمد ۶تا۷میلیون رو راحت دارید، شایدم بیشتر

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ممنونم بابت پاسخگوییتون

خواهش میکنم موفق باشید 💗