2777
2789
بهتر 😂😂😂😂😂

والا چی بهتر اوایل که ازدواج کرده بودم سبزی هم نمیزاشتم پاک کنم میگفت تو بلد نیستی خودش پاک میکرد مثلا یه ریحون ریختن با چوب از وسط پاک میکرد میگفت خراب میشه دونه دونه پاک کنیم هنوز هم میری خونه مادرش موقع خوردن باید سبزی خودت سر سفره پاک کنی بخوری همش با چوب واقعا کارشون زشته 

والا چی بهتر اوایل که ازدواج کرده بودم سبزی هم نمیزاشتم پاک کنم میگفت تو بلد نیستی خودش پاک میکرد مث ...

خب ازت توقع کار نداره دیگع 😝😂😂 شوهر من دست به سیا سغید نمیزنه کلا کاری نداره 

کلا ارومه سایلنت 😐البته خودمم باهاش دوست شدم 

خودم کشوندمش بیرون 

قبل منم دوست دختر نداشت 😂کلا فقط براش کارش تعریف شده 

سفر مجردی هم نرفته بود هیچچ 

موندم ۳۵ سال جز درسو کار چیکار کرده بوده 🤔🤔

نیمرو ماهی یبار برام صبونه میذاره 😂 جدیدا گفتم خجالت بکش ماکارونی لاقل یادبگیر 😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه باحاله خوش به حالت عزیزم 😘

نه من همه فن حریف دوس داشتم 🙊🙈😥😔😂 

قدر همسرتو‌ بدون مثل ملکع باهات رفتار میکنه😍😊بگو اره بلد نیستم اشپزی برات میشه تفریح‌، نه وظیفه 

افرین تو بگو چیکارا میکنی

هویچ ، گل کرم ،کلم بنفش، بادمجون ، سیر ، شوید ، نعناع، فلفل سبز ....

همه رو نگینی خرد میکنم 

(هویج میجوشونم یکم نرم بشه ،بادمجونم همینطور ، گل کرمم همینطور) با بقیه مواد که خرد شده و سبزی کانلا خرد میکنم باهم مخلوط میکنم یکم نمک و فلفل قرمزم اضافه میکنم میزارم جا بیوفته

نه من همه فن حریف دوس داشتم 🙊🙈😥😔😂  قدر همسرتو‌ بدون مثل ملکع باهات رفتار میکنه😍😊بگو اره ...

نه گلی اون اوایل بود الان خودم گوشت آبگوشتی با استخوانش خورد میکنم بسته بندی میکنم فقط یه چیز تازه مثل ترشی بخوام امتحان کنم نه نمیزاره اونم به درک بابا بره امدشو بخره😁

چند مدل بلدم 

یکی فلفل سبز سیخ میکشی رو گاز کباب میکنی میریزی تو شیشه سرکه میریزی روش یه هفته میزاری جا بیوفته یعنی عالی میشه هرجی بخوری انگار داری کباب میخوری خیلی معرکه ست حتما پیشنهاد میکنم درست کنید 😋

یکی دیگه 

بادمجونا رو روی گاز کباب میکنی پوستشو میکنی بد له میکنی کاملا یا تو چرخ گوشت چرخ میکنی سیر و فلفل چرخ میکنی مخلوط میزاری جا بیوفته یه هفته کافیه اینم خیلی خوش مزه میشه