2777
2789

یه دیس غذا هم بخورم معدم ضعف داره

چیکار کنم؟؟😭😭

از اون طرف هم کمر درد پدرم در اومد

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی هم هفته ایم ک حتما طبیعیه راستی تگون جنینت رو احساس میکنی

اره نی نیم فضوله و شکمو

وقتی گرسنمه تکون میخوره خخخ

سکسکه هم دوبار کرده تا حالا

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
من جفتمم قدامیه میگن حرکات قدامی از ۲۲ به بعد واضحتره

مال من خلفی من بیشتر قوز شدنشو متوجه میشم انقدر دردم میاد زیر شکمم سفت میشه انگار مثل ماهی،حرکت میکنه سر میخوره

اخی عزیزم  من ۱۴ هفتمه تکون میخوره نمیفهمم

خیلی زوده هنوز میفهمی نگران نباش اصلا

مال من خلفی من بیشتر قوز شدنشو متوجه میشم انقدر دردم میاد زیر شکمم سفت میشه انگار مثل ماهی،حرکت میکن ...

اره سفت مکنن خودشونو یجوریه

منم مثل شمام