2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون نگه و بره جایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 122 پست
اره بابا  ولشون کنی هزار کارمیکنن البته شوهر بدبخت من اینجوری نیس میگم اگه... ولی خدایی هواشو ...

والا هواشو دارم از لحاظ مالی ، رابطه ، محبت ، تحویل گرفتن ...دیگه چیکار کنم

والاه همسرم ازروز اول که باهاش دوست بودم تاالان عصبی بددهن هس دیگه بدترازاین نمیشه که خرش ازپل بگذره ...

عزیزم امیدوارم همینطور باش چون مردا بعد خرشونمیرن سراغ اسبشوناشروع به تازیدن میکنن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا هواشو دارم از لحاظ مالی ، رابطه ، محبت ، تحویل گرفتن ...دیگه چیکار کنم

بعضی ها کلا همین جورین هرکارم نکنی 

پنهون کارن ذاتشون بده

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️
قدم اول این بود که نذاری بخابه من بودم جیغ میزدم خوشگذرونیتو کردی خوابت واسه خونس ؟

راست میگی ولی میخواست بشینه و گیر بده به‌بچه ها و اعصابشونو خورد کنه ،خیلی عوضیه شوهرم

چی کار مبکنی ، تو رو خدا بگو ،من خیلی بی سیاستم و ساده

با مهربونی باهاش حرف  بزن همین که راستشو گفت خوبه اگه خیلی پاپیچش بشی دفعه بعد دروغ میگه

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
عزیزم امیدوارم همینطور باش چون مردا بعد خرشونمیرن سراغ اسبشوناشروع به تازیدن میکنن  

والاه عزیزم ازخداپنهون نیس ازشماچ پنهون اسبش خیلی وقته میتازه خری هم نمونده ازپل بگذره همیشه بدبوده بدهم میمونه۱

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
دقیقا منم دارم به ماهان همینا میگم اگ زیادی تحویل بگیره فک میکنه جای خبریه نمیدونن باعاطفیم و دوست د ...

منم که دیگه خیلی رو دادم به شوهرم و بردمش بالا ، اون اویل اعتماد به نفس نداشت اصلا در حدی که تو جمع نمیشست ولی الان میگه کسی از من بهتر نیست تو کل دنیا

والاه عزیزم ازخداپنهون نیس ازشماچ پنهون اسبش خیلی وقته میتازه خری هم نمونده ازپل بگذره همیشه بدبوده ...

خیلی خوبه که دوسش داری شاید واسه همین نمیخواد ازدست بده ولی حواستوجمع جمع کن گلم چون ازدواج کردن آسونه نگه داشتن سخت

منم که دیگه خیلی رو دادم به شوهرم و بردمش بالا ، اون اویل اعتماد به نفس نداشت اصلا در حدی که تو جمع ...

خیلی اشتباه کردی ولی باید دیگ از خودت تعریف کنی و ب خودت برسی بگی وای مثلا امروز رفتیم بیرون بهم گفتن اصلا بچتون بهتون نمیاد تا بترسه

وقتی دلم پره ازش نمیتونم دیگه 

دیوانه اینجوری بیشتر دلبری میکنی اون موقع میفهمه   ک نباید تکرار کنه الان من شوهرم اب میخواد بخوره بم میگ

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  
با مهربونی باهاش حرف  بزن همین که راستشو گفت خوبه اگه خیلی پاپیچش بشی دفعه بعد دروغ میگه

آره نمیخواست راستشو بگه ولی دید من بهش گیردادم که کجا بودی و اینا ، انگار شک کرد که از جایی خبر دارم و اومد اینطوری گفت