2777
2789
عنوان

عشقم عمرم مامانم راضی شده بعد 3سال

577 بازدید | 23 پست

مامانم بعد سه سال به گربه رضی شده عشقمه بخاطر خودم نمیخره داداشم دوسالشه داداشم دوسالشه اون گفت تی تی بیا مامانم حالا میگه گربه راحته خوبه اسونه بگین بهم

혀ㅐㅈㄷbtsㄴارمی بنفش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤔🤔🙄🙄

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

گربه خوبه ولی مواظب به ریزش موهاش باش 😓

منم دارم🤠

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

وای خدا من غششششششش😭😭😭😭چقدنازه اینی ک رو پروفته جونممممم خوشبحالت فقط خیلی وابستش میشیا ازالان فکرشو بکن ک اگ بخای ازش جداشی نمیتونی 

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘

حیوون نگه داشتن تو خونه خوب نیست

دستشویی میکنه خودشو نمیشوره که حیوونه.با بدن کثیف میره تو خونه

حاضری یه بچه دستشویی رقت خودشو نشوره بدون شورت بگرده تو خونه؟

اشتباه برداشت نشه عاشق حیوونام. ولی نه تو محیط خونه

تو حیاط خوبع