2777
2789

با شرم میپرسم ببخشید ولی این جا تنها جایی بود که میشه پرسید

این رژ لب هایی هستن که موقع رابطه میشه زد.. رژ های خاصی هست که اگه خورده بشه مشکلی پیش نمیاد از کجا باید تهیه کرد و اسمش چیه؟!؟ 

سوال دوم.. من خشکلم واقعا اما  چند تا ایراد ظاهری دارم که همسرم بعد از سالها بهم نظرشو گفت و بعدشم گفت فقط یه نظره انجام دادن یا ندادنش به سلیقه خودت

یکی موهای وزوزیم

ازم خواست کوتاه کنم پسرونه چون مثه سیم اسکاجه

یکی اینکه آرایش کنم توی خونه میگه لبات خیلی بی روحه همرنگ صورتت هست و سفیده

من اصلا لوازم آرایشی ندارم و هیچ وقت حواسم نبود ازبس فکر کارای خونه و بچه ها و اینا بودم

برم رژ لب دائم بزنم کسی تجربه داره؟؟ 

برا اولی رز بدون سرب بگیر برا اطمینان هم بمالش بع یه تیکه طلا اگه سیاه نشد بدون که سرب نداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهاتو برو کراتین صاف کن

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

خب بالم لب بخر بزن بعد رژ بزن لبات خوب میشه ونرم بعدم اینکه واسه ایراد ظاهری وپوست ومو همسرت باید پول خرج کنه برات تونر وکرم ابرسان ورنگ مو وقرصای تقویت مو ولباس وچقدر زیاده 😂😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر

به نظرم رژ بگیر میتونی رنگ هغ متنوع بگیری دائمی نزن

من از دیجی کالا گرفتم توی این شرایط کرونا

این لی هم میگیرم بدون سرب هست

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

برای موهات ک خیلی داغونه بجا اینکه کوتاش کنی برو ترمیم احیا خیییلییی خوبه سالن های شیرین مقدم بستگی داره تو شهرتون داره یا ن...

خب چنتا وسیله آرایش بخر رژ ک ریمل و خط چشم رژ صورتی قرمز رژ بزن کاری نداره ک

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤