2777
2789

فولی خودم 12هر دو تخمدان 

و شوشو 8سال پیش عمل واریکوسل داشته

7ماهه اقدامیم هنو خبری نیست به نظرتون مشکل چطوری حل کنم شوشو پیش دکتر نمیره خودمم رفتم بهم لتنروزل داد بخاطر اینکه ال دی مصرف کرده بودم گفت دو ماه صبر کن دوباره برو سونو بنظرتون من حامله میشم با این وضعیت

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید تخمکتون غالب باشه مثلا بالای ۱۸

عالیه 

خودتون چه درمانی میکنید الان خودت مهمی که تخمکت تقویت بشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

😒اولین که نه به کلمه شوشو😒 کدوم اینکه من یه جا خوندم با زالو درمانی میشه واریکوسل رو درمان کرد&nb ...

دقیقا یکی از آشناهام واریکوسل داشت عمل نکرد با زالو درمانی خوب شد و الان دوتا بچه داره

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160
باید تخمکتون غالب باشه مثلا بالای ۱۸ عالیه  خودتون چه درمانی میکنید الان خودت مهمی که تخمکت ت ...

فقط دکتر ی ماه لتنرزول نوشت همون

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین
قرص کیوتن میگن خوبه

قرص کیوتن برای تخمک خوبه

شوشو😭

حالا شوهر یا همسر الان مشکلم رو اعصابمع واسه مشکلم کمک کنید

شوهرتون حتما باید ازمایش اسپرم بده تا وضعیتش مشخص بشه

خودتون هم قبل از مصرف لتروزول و سایر داروهای تحریک تخمک گذاری بهتره یک تستAMH (ذخیره تخمدان) انجام بدین چون الان یائسگی زودرس زیاد شده خودم توی ۲۸ سالگی هستم و تقریبا یائسه شدم اگه ذخیرتون کم باشه حیفه با این داروهای تحریک کننده همون چندتا تخمک رو هم به باد بدی 

همچتین سایر تست های هرمونی خصووووصا پرولاکتین که اگر بالا باشه تمام درمانهایی که انجام بدی بی نتیجست بعدش باید عکس رنگی بدی تا از باز بودن لوله های رحم و نداشتن چسبندگی هم مطمین بشی مگرنه ده تا فولی بیست هم داشته باشی اگر چسبندگی داشته باشی فایده ای نداره

و مهمترینش هم همون شوهرته باید مشخص بشه چیزی تو چنته داره یا نه🙁

قرص های تقویتی مثل اووابوست برای خودتون و فرتیل اید برای همسرتون هم مفیده

💜❤️
شوهرتون حتما باید ازمایش اسپرم بده تا وضعیتش مشخص بشه خودتون هم قبل از مصرف لتروزول و سایر داروهای ...

مرسی از توضیحاتت

شوهرتون حتما باید ازمایش اسپرم بده تا وضعیتش مشخص بشه خودتون هم قبل از مصرف لتروزول و سایر داروهای ...

با زالو درمانی اسپر تقویت میشه این بنده خدایی که میگم صفر بود چندتا هم آزمایش داد و تقریبا گفتن نمیتونه بچه دار بشه...

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160

سلام عزیزم ببخشید

منم همسرم عمل کرد. قبل عمل تعدادش۳بود. الان شده۱۵بعدسه ماه

امیدی هس با دارو. خوب بشه؟

و اینکه الان جواب آزمایش جدیدشو ببرم پیش دکتر خودش یا زنان؟

عذر میخوام خیلی سوال پرسیدم

ممنونم خدا جون...