2777
2789
اونایی ک سزارین هستن میشه عکس از شکماشون بدن لطفا🤕🤕با لباس منظورمه 

عزیرم با ۸۸ کیلو انتطار شکم تخت که نداری😂😂

اخه وزنم بالاست😊

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر از عوارض حاملگی متعدد هست 

اگه دوتا بارداری ، متعدد محسوب میشه و کار به جراحی میکشه پس عزیزم شما درست میگی. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ایشاللا هر چی خیرته بشه چقدر خوب بچه اتو نگه داشتی

این چه حرفیه، مگه روزی بچه دست شماست، دست خداست، به فاطمه ی زهرا قسم سه تا بچه دارم هر کدومشون به دنیا اومد، خدا برام در روزی جدیدی باز کرد. 

سه جا منبع در آمد دارم، وقتی بچه اولم حامله بودم شوهرم بیکار بود الان بچه سومم سه سالش هست شوهرم دو جا کار می کنه و درآمدش هم خوبه. درست بعد از به دنیا اومدن هر بچه در روزی جدید برامون باز شد. توبه کن از حرفت. خدا روزی بنده هاش تضمین کرده

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 
اگر خانمای ایرانی تو بارداری فقط ب فکر خوردن و خوابیدن نباشن ک مبادا یکوقتی خدا نکرده مشکلی براشون پ ...

عزیزم زایمان طبیعی به دوعلت به نظرم تو ایران جالب نیست

اول اینکه به قول خودتون خانمای ایرانی اکثرا نمیدونن وقتی باردار شدن چیکار کنن و چجوری تحرک داشته باشن و کلا چه رعایت‌هایی بکنن،الکی الکی به خودشون استراحت مطلق میدن و بعدش معظل میشه

دوم اینکه تو ایران روندِ زایمان فیزیولوژیک و درست اصلا رعایت نمیشه،تو اکثر بیمارستان‌ها کادر اصلا رعایت نمیکنن و کلا بلد نیستن و نمیدونن چه روندی باید طی بشه

واسه همین زایمان طبیعی‌ای که تو ایران انجام میشه با خیلی از کشورها قابل قیاس نیست!

من خودم به دلایلی سزارین رو ترجیح میدم،شاید دلایلم مسخره باشه اما واسه خودم متقن هست!

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
عزیزم همسرتون که پدربچه هستن بایدفکرشو بکنن خیلی خودت رو درگیر مادیات نکن.شما سختی طبیعی روهم بکشی ت ...

شوهرم میگه بهش فکر نکن.خدا درست میکنه.اون هم سز نظرش هست دلیلشو نمیدونم 

راستش کلی خرج کردم.دیگه داشتم برای آی یو آ آماده میکردم.من هیچ مشکلی نداشتم ولی شوهرم کمی ضعیف بود.و ...

پس اصلا ریسک طبیعی رو نکن چون هیچ کنترلی روش نیست

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
اونایی ک سزارین هستن میشه عکس از شکماشون بدن لطفا🤕🤕با لباس منظورمه  

من بچم ۲ یا ۳ ماهه بود تازه ختنش کرده بودیم من عکس از شکمم دادم کل سایت بهم ریخت. 

من نه تنها دره ای لک و ترک ندارم که دقیقا دوهفته بعد زایمان وزنم برگشت به قبل و یکی دوماه بعد شکمم تخت تخت بود. فقط پوست شکمم سفت نبود که تو عکس مشخص نمیشد. نفهمیدم کی سفت شد شاید ۵ ۶ ماه گذشته بود. ضمنا بچمم شیر خشکی کرده بودم و شیر نمیدادم

الانم باردارم وگرنه حتما عکس میدادم. 

این چیزا ژنتیکه اصلا ربطی به نوع زایمان نداره. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
این چه حرفیه، مگه روزی بچه دست شماست، دست خداست، به فاطمه ی زهرا قسم سه تا بچه دارم هر کدومشون به دن ...

یعنی چی توبه کنم؟؟؟

دقیقا از کدوم حرفم توبه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینکه گفتم خوبه بجه اتو نگه داشتی؟؟؟

یا اینکه گفتم برای زایمانت هر چی خیره اتفاق بیفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما توبه کن که درست بخونی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را