2777
2789
چه دکتر بی سوادی هنوز نفهمیده افتادگی رحم و مثانه عوارض بارداریه نه عوارض نوع زایمان؟تعجبم چطور دکتر ...

دکتر درست گفته عزیزم،زایمان طبیعی به علت فشار تشدیدش میکنه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
نه رایگان نیست.فقط دوتا بیمارستان بیمه قبول میکنند رایگان هست.مابقی بدون درد بالای۵تومان هست حتی یکی ...

مگه من بدون درد نزاییدم با امپول فشار بیمارستان دولتی هزارتومنم نگرفتن هرکی گفته برا خودش گفته حتی اگه با پول باشع کمتر ۳۰۰نیس بازم میپرسم من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرازین من با بیهوشی بوده هر سه بار با بی حسی شنیدم بعضیا رو اذیت شدن سر درد و اینا  داشتن ال ...

من دوبار با بی حسی سزارین شدم دریغ از یک ثانیه سر درد

از همون لحظه اومدن بخونه هم سر پا بودم والا اصلا دردی یادم نمیاد

جدی.... خدا خیرتون بده اومدین تاپیکم واقعا از بس فکر کردم دارم دیونه میشم.پس حتما جورش میکنم

عزیزم، من به خواست خودم در یک بیمارستان خصوصی نسبتاً گرون زایمان طبیعی کاملاً فیزیولوژیک داشتم. یعنی سه تا دکتر عوض کردم تا کسی رو  پیدا کنم که هم واقعاً پایه ی طبیعی باشه و هم در بیمارستان خصوصی خوب حضور داشته باشه. با این که طول کشید و درد زیادی تحمل کردم ده بار هم زمان به عقب برگرده همین کار رو میکنم. اما...

اما نکته ی مهم اینه که زایمان طبیعی باید باید باید خودخواسته باشه، وگرنه میتونه بدترین خاطره ی زندگیت رو رقم بزنه. آمادگی روحی و اطمینان به درستی کاری که داری انجام میدی خیییلی مهم تر از آمادگی جسمیه. یکی از احمقانه ترین کارهایی که تو این سالها انجام دادن اجباری کردن زایمان طبیعیه کهدفقط استرس و درد و عذاب و نارضایتی برای مادرها داشته. شما و هرکسی که ذره ای تردید داره حتماً حتماً باید سزارین کنه. 

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
ببخشید یعنی اونایی که طبیعی میکنن مادر و بچه سالم نمیمونن ..لین چه حرفیه خودتونم میدونید که بچه طبیع ...

ربطی ب تولید شیر نداره آبجیم جفت بچه هاش رو با سز بدینا آورد شیرشم واقعا زیاد بود 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
ممنون.آره بااینکه خیلی سرکوفت میشنوم اماحالاکه تقصیرمن بوده نمیکشمش😓

هرکس سرکوفت میزنه بدترین رفتارو میکنه

باور میکنی خیلی خوشحال شدم سومی نگه داشتی

من میگم مصلحت، میگم امتحان 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
  البته سزارین تو جهان اول هم انجام میشه

بله سزارین وقتی هست که مادر به دلیل پزشکی نتونه زایمان طبیعی انجام بده، اونوقت سزارین میشه، به کسی توصیه نکنید بی دلیل سزارین کنه، عمل سزارین خیلی عمل سنگینی هست و پر از عوارض، داستان سزارین خواهرم رو که گفتم، برای همتون درس عبرتی باشه. تازه خواهرم هر سزارینهاشم در بهترین بیمارستان زنان ایران یعنی بیمارستان مجیبیان یزد انجام داده بود ولی عوارضش گریبانگیرش شد. 

اللهم عجل لولیک الفرج. چه قدر در روزمرگی خود فرو رفته ایم، نبودنت شده عادتمان، یادمان رفته غیبتت بزرگترین غم عالم است، اینقدر بی خیال شدیم که از نبودنت سر به بیابان نمی گذاریم. خدایا کمک کن نائب بر حق امام زمان(رهبر عزیزم) را یاری کنیم و در رکاب آقا شهید بشیم. حاج قاسم همشهری عزیزم گفتند:دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند، خدا کنه سردار بتونم به وصیتت عمل کنم. 
چه دکتر بی سوادی هنوز نفهمیده افتادگی رحم و مثانه عوارض بارداریه نه عوارض نوع زایمان؟تعجبم چطور دکتر ...

اتفاقا از عوارض زایمان طبیعی هست.‌من قبلا تو کتاب پزشکی خوندم 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ترس نیست،واقعا اون برش و بخیه مشکل ساز میشه،بعد اگه خارج زایمان طبیعی خیلی طرفدار داره بخاطر اینه که ...

عزیزم یجور حرف نزن ک فک کنم داری بد دکتر پرستارا رو میگی من خودم زایمان داشتم دور از جامعه هم بزرگ نشدم اون کسیکه ک گفته تو بیمارستان با طبیعی ها چه رفتاری میشه من نمیدونم فازش چی بوده ولی من تو شهرستان زندگی میکنم فقط هم یه زایشگاه داریم ک هم آموزشیه هم درمانی منم همونجا زایمان کردم هیچ بد رفتاری و کشتارگاه بودنی هم ندیدم 🥴🥴ولی اگر واقعا مشکل بیمارستان دولتیه ماما همراه بگیرید و تو بیمارستان خصوصی زایمان کنید 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
هرکس سرکوفت میزنه بدترین رفتارو میکنه باور میکنی خیلی خوشحال شدم سومی نگه داشتی من میگم مصلحت، میگ ...

آره چون حرفاشون بذام ذره ای ارزش نداره😔ممنون.

امیدوارم سربلند ازازاین امتحان بیرون بیام🙏🙏

پس چرا تو کشورای پیشرفته اکثرا طبیعی زایمان میکنن؟

ب فیزیولوژی بدن ربط داره اندازه ی لگن نوع تغذیه و خیلی چیزای دیگه ک اصلا قابل مقایسه نیست

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه