2777
2789
ببخشید یعنی اونایی که طبیعی میکنن مادر و بچه سالم نمیمونن ..لین چه حرفیه خودتونم میدونید که بچه طبیع ...

شیرمادرطبیعی وسز هیچ فرقی نداره.هیچ فرقی. من سز کردم هم عالی بود هم شیرم خداروشکر خیلی بیشتروعالی بود سرمیرفت شیرم .هم اینکه رشدبچه ام خوب بود دکترم میگفت شیرت خوبه بچه ات هم رشدش خیلی بیشتراز سنش .همین الانشم بچه ام س۴سالش نشده ولی به ۶ ساله میخوده قد وزن .....همه چی خوب.

به من ربطی نداره ولی به دیگران چیزی که طبیعی نیست رو توصیه نکنین ..یکم اطلاعات داشتهدباشین راجب تفاو ...

عزیزم مااگرمیگیم سز چون تجربه اش رو داشتیم.ولی شماچیزی روکه تجربه اش رونداشتی و داری تجویز میکنی.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من ربطی نداره ولی به دیگران چیزی که طبیعی نیست رو توصیه نکنین ..یکم اطلاعات داشتهدباشین راجب تفاو ...

من چیزی که تجربه داشتم و راضی بودم رو توصیه کردم چرا باید جیزی که تجربه نکردم و ازش وحشت دارم رو توصیه کنم؟؟؟

اطلاعات هم دارم شما هم یاد بگیرید بدون جبهه گیری نظر بدید استارتر خودش میخونه و تصمیم میگیره

عزیزم ناراحت نباش.من واقعا نمیدونم کدومش خوبه.توی فامیلامون خواهرام همه از طبیعی خاطرات بدی دارند اکثریت سز شدن میگن راضی بودن ولی به من میگن طبیعی چون ارزون تره. 

برعکس مامانم راحت زایمان نکرده.خواهرم طبیعی خیلی اذیت شده میخواسته از بیمارستان فرار کنه ولی بلاخره ...

عزیزم همسرتون که پدربچه هستن بایدفکرشو بکنن خیلی خودت رو درگیر مادیات نکن.شما سختی طبیعی روهم بکشی تهش اون صاحب بچه است .....اینوگفتم بدونی برای بدنت ارزش قائل شی خدای نکرده یه جوری بشه......اول ازهمه خودت صدمه میبینی.

ببین من مامام مشهدم هستم بگو کدوم دکتر بهت بگم ارزش داره یان؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
من چیزی که تجربه داشتم و راضی بودم رو توصیه کردم چرا باید جیزی که تجربه نکردم و ازش وحشت دارم رو توص ...

ممنونم عزیزم.واقعا کمکم کردید.خداخیرتون بده اهمیت دادین 

عزیزم حتما برو سزارین ، منم سزارین بودم و به شدددددت از طبیعی و دردش میترسیدم که خداروشکر سزارین کرد دکترم ، عالی بود اصلا درد نداشت یکم بعد عمل داره که با شیاف کاااملا برطرف میشه 

زایمان طبیعی توی بیمارستانای دولتی ایران یعنی کشتارگاه   

بیشتریا دانشجوان و جون بچه رو به خطر میندازن 

۸ تومن نتونستی جور کنی ۵ تومن جور کن برو همون خصوصی طبیعی بیار

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘

هزار در صد ارزششو داره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
کرج بودی با ۵ تومن حل میشد دکتر سراغ دارم زیرمیزی نمیگیره 

وااااای کدوم دکتر؟

تو کرج دکتری میشناسین که سزارین قبول کنه بدون زیرمیزی؟😢😢😢من فوبیای طبیعی دارم،دیسک کمرم دارم شنیدم طبیعی زایمان کنم دیسکم بدتر هم میشه،اما دکترم سفت و سخت میگه سزارین

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
وااااای کدوم دکتر؟ تو کرج دکتری میشناسین که سزارین قبول کنه بدون زیرمیزی؟😢😢😢من فوبیای طبیعی دارم ...

برای دیسک که سزارین بدتره فکر کنم مگر بیهوش بشی

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
ببخشید یعنی اونایی که طبیعی میکنن مادر و بچه سالم نمیمونن ..لین چه حرفیه خودتونم میدونید که بچه طبیع ...

من سزارین کردم همون لحظه اول دنیا اومدن نی نی شیرم سرازیر میریخت

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

سزارین خیلی درد داره مخصوصا وقتی بعد عمل میگن پاشو راه برو من از درد گریم می‌گرفت ولی نمیتونستم چون به بخیه هام فشار می‌آورد نه میتونستم گریه کنم نه بخندم خیلی بد بود 

جاریم که طبیعی کرد  خیلی زود سر پا شد