2777
2789
عنوان

بارداری در کرونا

148 بازدید | 15 پست

من میخواهم اقدام به بارداری کنم اما ب خاطر کرونا میترسم نمی‌دونم چ کار کنم دو دلم .....از طرفی هم میترسم ک کرونا طولانی بشه ب نظرتون چ کنم؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقدام کن

این کوفتی حالاحالاهاهست

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
منم میخواستم این ماه اقدام کنم ولی با بدتر شدن کرونا دیگه بی خیال شدم.... وقتی خودمون انقدر با عذاب ...

منم تا عید صبر میکنم اما دیگه بعداز عید هر طوری ک میخواد باشه اقدام میکنم انشالله که تا اون موقع تموم شده باشه

افرین  واقعا کاش همه اینجوری فکر میکردن🥺❤️

واقعا هرچی فکر میکنم نمیتونم خودمو توجیح کنم... حس میکنم یه جور خودخواهیه!

صرف اینکه بخوام مادر بشم یکی دیگه رو بیارم توی این وضعیت...