2777
2789

من تو شهر خودمون شاغلم شوهرم رفته شهر دیگه یه کلاس مربوط به رشته دانشگاهیش(مکانیک خودرو)

منم میتونم انتقالی بگیرم کلا بریم اونجا اما شوهرم میگه میام دنبالت با هم بریم چون قرارداد خونمون هم اول بهمن تمومه...حالا نمدونم چکار کنم برم یا نه..اخه هنوز کاری پیدا نکرده اونجا..

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز چند روزی از کلاسش مونده بخاطر کرونا دو هفته تعطیل کردن اموزشگاه رو..حالا میخواد بیاد شهرمون بعد با هم بریم اون بره بقیه کلاسش رو و همونجا اگه قبول کنن کار کنه منم برم اونجا سرکار...

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
نرووو شهر خودتونو با هیچی عوض نکن

اخه اینجا واسش کاری نیست..

اگه شهر بزرگتر و بهتریه حتما برو

در کل من اگه شوهرم تا ثریا بره منم باهاش میرم😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

حالا خانوادم میگن بزار بره چندماه کار کنه تو اینجا باش بعد برو..شوهرمم طاقت نمیاره میگه باهم بریم نمتونم دور باشم ازت..

کدوم شهری و کدوم شهر میخدای بری

یکی از شهرهای خراسان شمالی هستم میخوام برم تهران

حالا خانوادم میگن بزار بره چندماه کار کنه تو اینجا باش بعد برو..شوهرمم طاقت نمیاره میگه باهم بریم نم ...

حق داره زن شی😒😒😒😒

خواهرشوهر بازی درآوردم برات😆😆😆

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اگه شهر بزرگتر و بهتریه حتما برو در کل من اگه شوهرم تا ثریا بره منم باهاش میرم😁😁😁

اره بهتره اما میگم نکنه اونجا واسش کار پیدا نشه بعد فقط من برم سرکار..یعنی خودشم اینجور ادمی نیست اما حرفای خانوادمه اینا..

حق داره زن شی😒😒😒😒 خواهرشوهر بازی درآوردم برات😆😆😆

😂😂😂ممنون

اره خب منم طاقت ندارم اما نمدونم چطور باید بگم به خانوادم...

اره بهتره اما میگم نکنه اونجا واسش کار پیدا نشه بعد فقط من برم سرکار..یعنی خودشم اینجور ادمی نیست ام ...

دوستم شوهرش تهران تعمیرکار ماشین مدل بالاست چندتا کارمند پول درمیاره

شک نکن تهران بیکار نمیمونه