2777
2789
عنوان

اینقدر به پسرا نکنین عشقم عشقم

302 بازدید | 29 پست

خیلی از این دوستی ها پسرا برا هوس و خوشگذرونی دوس میشن 

نرین سراغ این دوستی ها

آخرش شما می مونین و یه مدت و روح و روان و وقت و اعتماد از بین رفته

صحیح#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باشه............فهمیدیم..................تو نگران نباش........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

مث من ک اخرش افسردگی و اضطراب گرفتم و الان دازم قرص مصرف میکنم

نی‌نی قشنگم امیدوارم بااومدنت.خیر برکت و خوشحالی برای منو باباییت داشته باشه عزیزدلم.لطفای صلوات برای سلامتی پسرم بفرستید.

خیلی از دختراهم قصدشون ازدواج نیست من دیدم.

ادمارو دسته بندی نکنید الکی دختر و پسر نداره.

هر ادمی هرکاری ازش برمیاد.

خیلی هارو دیدم دختر یا پسر قصدشون ازدواج نبوده فقط دوستی و یمدت سرگرمی بوده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اوخ خواهری خوبی دردت ب قلبم 😍😘

سلام عزیزم...تو خوبی؟/

خدانکنع قشنگم..اونور ریپت کردم ج ندادی فک کردم خوابی عزیزکم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

پست تر از خودشون خودشونن

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

نميگفتم عشقم عشقم

ولي خب دوست بوديم و خوش ميگذشت 

به شددددددت وابسته ش بودمو دوسش داشتم

فقط دلم ميخاست ساعتها زل بزنم نگاهش كنم سير نميشدم ازش

بقول بقيه شما بيشتر از ٣٠ سانت نميتونيد از هم فاصله بگيريد

ولي يهو رفت كه رفت

داغوووووون شدم

افسردگي دارم الانم

حس ميكنم ديگه هيچوقت حالم خوب نميشه

الان ی عالمه آدم میان آره بابا این کارا مسخره بازیه و گناه داره ما دوس پسر نداریم و فلان 

بعد ی تاپیک دیگه میان مینویسن دوس پسرم فلان کارو کرد  

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
سلام عزیزم...تو خوبی؟/ خدانکنع قشنگم..اونور ریپت کردم ج ندادی فک کردم خوابی عزیزکم/

مرسی خواهری بخوبیتم هیچی نگو نگار این آرام تا ۳ شب ول کنم نبود تو هر تاپیکی میرفتم مث جن ظاهر میشد 😂😂😂😂😂میگفت بگوووووووو

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352

اره فقط ب نامزد یا شوهر باید این حرفا رو زد ک مطمعنی مال خودته

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤
به تو هیچ ربطی نداره😃

بعضی ها هم قبول کردم حرفم رو مثلا گفته اره افسردگی گرفتم یکی هم گفته دخترا هم همشون برا ازدواج نیستن

اما اکثرا پسرا اینجوری هستن و اونا دل نسترن معمولا و دخترا بیشتر ضرر میکنن به همین دلیل به دخترا اخطار دادم