2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بطن مغز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 30712 بازدید | 217 پست
یعنی اگه ام ار ای هم خوب بود دیگه جای نگرانی نیست؟

واسه من ام ار آی خوب بود فقط نوشته بود ونتریکولومگالی. دکتر بهم گفت تا به دنیا اومدنش باید صبر کنی

ولی اکثرا که بچشون اینجوری بوده بعد از به دنیا اومدن کاملا سالم بودن

مگر اینکه تو بارداری به ویروس مبتلا شده باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم ۲۶ هفته رفتم سونو بهم گفتن بطن مغز طرفی۹.۵ هست چکارکنم خیلی نگرانم انا تو آنومالی همه چیز خ ...

نگران نباش معمولا میاد پایین تا ۱۰ هم نرماله 

فقط بابد فالو کنی

بعد دو هفته مجدد رفتم سونو ینی الان۲۹ هفته ۴ روزم بهم گفتن بطن طرفیش بیشتر شده اندازش۱۰.۴ میلی متر امکان افزایش هست کسی همچین مشکلی داره امکان پایین اومدنش چی همش استرس دارم مجدد سونو نوشت برام سه هفته دیگه 

شماهم همین مشکل داشتید آیا

اره عزیزم مال منم زیاد بود 

اخرهای بارداری اومد پایین 

فقط کل بارداریم به استرس و گریه گذشت🤦🏻‍♀️ نگران نباش

شما تهرانی؟ اگه تهرانی برو مرصوصی یا طهماسب پور از همه بهترن

سلام ببخشید منم مشکل شما رو دارم چی شد بچتون ب دنیا اومد مشکلی نداره

اگه سونوگرافی آنومالی 18 هفتگی خوب بوده

و الان هم چیزی بغیر از اندازه بطنش 

مشکل نداشته

بخصوص ازنظر چسم پینه ای مغز(کورپوس کالوزوم) و عفونت مغزی/خونریزی مغزی/مشکل تکامل قشر مغزی نداشته

جای نگرانی نداره

اینارو که خدمتتون گفتم حتما بابد یه جای معنبر انجام داده باشین

ولی بطور کلی این عدد خیلی بالا حساب نمیشه

سونوگرافی پیگیری سه تا چهار هفته بعد انجام بدین 

بنده دکتر طهماسب پور 

دکتر مرادی

دکترتدین

دکتر مردانی

دکتر ... 

انجام بدین

اگه سونوگرافی آنومالی 18 هفتگی خوب بوده و الان هم چیزی بغیر از اندازه بطنش  مشکل نداشته بخصو ...

سونو آنومالی ان تی آزمایشات همه خوب بودن مشکلی نداشته فقط سونو بیومتری ک رفتم گفتن بطن چپ یکم بزرگتر پیش دکتر پریناتالوژی رفتم گفتن فقط سونو کنترل سه هفته  بیا تا  هرسری اندازه بزنیم ببینیم چ تغیراتی کرده اگه بیشتر بشه ک باید تا زمان بدنیا اومدنش صبر کنی بعدم ببری نوزاد پیش دکتر مغز و اعصاب اگه ثابت موند یا پایین اومد ک مشکلی خاصی حساب نمیشه الان هفته ۳۰  بارداریم دو هفته دیگه باید برم سونو ببینیم خدا چی میخاد برام دعا کنید منم ک نی نی منم مث شما ها سالم باشه