2777
2789
عنوان

تیپ دختر 20 تا 25 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی درشت نیس  اره فک کنم بهم میخوریم اخه من معمولا پاشنه حداقل ۴ سانت میپوشم  بعد پس ...

آره پس خوبه که ،میخورین بهم اینجوری ،پاشنه دار هم که می پوشی 

آره میگم که اینجوری خوبه ...

تیپ رسمی 

تیپ رسمی من مدل هاش شبیه همون زرشکی هست 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
ببین بستگی به حساسیت خودت داره ولی همین که بلندتر باشه خوبه مثلا ۱۷۵ هم باشه خوبه  اگه بخوای ...

حالا من خودم خیلی حساس نیستم ولی پسر با قد۱۷۵ که با بدن خودم مقایسه میکنم میبینم هیکلم خیلی درشت تر میزنه ۶۵ کیلوام ولی پسر هموزنم باید ۱۸۰ باشه که این هیکل بهش بیاد کلا داره کم کم حالم از قدم بهم میخوره

رویا پرداز اینده ایران
حالا من خودم خیلی حساس نیستم ولی پسر با قد۱۷۵ که با بدن خودم مقایسه میکنم میبینم هیکلم خیلی درشت تر ...

نه بابا چرا بهم بخوره 

خب انشالله همون ۱۸۰ به لالای خوشتیپ و بازو دار و سیکس پک دار قسمتت میشه 

نه بابا چرا بهم بخوره  خب انشالله همون ۱۸۰ به لالای خوشتیپ و بازو دار و سیکس پک دار قسمتت میشه ...

ممنون گلم خداییش ادم زیاده خواهی نیستم فقط چون میبینم واقعا به مشکل برمیخورم نمیتونم از قد وتیپ بگذزم😅😅😅😅

رویا پرداز اینده ایران