2777
2789
عنوان

نوستالژی جوونی

131 بازدید | 16 پست

بیاین از قدیما بگیم بی خیال خیانت و مادر شوهر 😂

از جوونی ها و نوجوونی هامون

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادمه سلام بهار نگاه میکردم خیلی دوس داشتم مجریش محسن افشانی و کیوان ساکت اف بود

اره یادمه منم اینو 😂

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
مگه الان پیریم ؟!

نه از اونا کارای مسخره دوران ۷۰.۸۰ 😂

نه از اونا کارای مسخره دوران ۷۰.۸۰ 😂

آهان از اون نظر🤗

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
از کجاش بگم 😂 فرق صاف و براقم یا چنگکی  از کفش موزیام یا شلوار لمه دمپا  از کلاسور یا م ...

از همش بگو 😂

فرق وسط باز میکردم و اکلیل میریختم رو فرق سرم    

احتمالا از این خط چشم نگین دار ها هم نمیکشیدی😂

دوتارنگ لاک انتخاب میکردم،ناخنمام یک درمیون لاک میزدم،احساس خودشاخ پنداری  داشتم

منم میکردم اینو تازه با نوار چسب فرنچ میکردم 😂

نه البته بلد نبودم وگرنه چه بسا میکشیدم،ولی مداد نقره ای یا سبز زیر چشام میکشیدم    

سایه ایی 🤮🤢