2777
2789

وایییی خدایا بعد گل آرا حالا نوبت توعه آلما ؟؟؟؟؟

تو اسکرین شات پایین تو ماه خرداد میخاسته بره آزمایش بکارت بده و عقدم نکرده

و حالا که آبانیم 8ماهه حاملست😨😨😬😬😠😠😠

اس....ل خودتی...

@آلماجووووون  

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالم از اینایی که اینجا داستان پردازی میکنن به هم میخوره

از همینجا بهتون میگم خیلی بی شعورید و ثانیه به ثانیه ای که کسی براتون وقت میذاره و راهنماییتون میکنه حق الناسه بدبختا....

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

خدا میپوشونه و بنده نمیپوشونه بخونیم و رد شیم.قضاوت با ما نیس.قاضی اون بالا سریه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

تابلو سرکاری بود من‌تو تاپیکش هم‌گفتم فقط تو سر کارمون نگذاشته بودی که تو هم گذاشتی دمت گرم 🤣🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
خدا میپوشونه و بنده نمیپوشونه بخونیم و رد شیم.قضاوت با ما نیس.قاضی اون بالا سریه

قاضی خداست دیالوگی که گفتی منو یاد آخونده تو سریال سر دلبران انداخت 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉