2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم دیسک کمر شدید داشت دکتر براش نوبت عمل زده بود ولی رفت طب سوزنی و خوب شد شکر خدا

منم تردید دارم می دونین از بس دکتر رفتم خسته هزینش زیاد بود  

من برای ی مشکل دیگه رفتم حدود ا سال هم ادامه دادم بی اثر بود جلسه ای ۵۰ تومن من جواب نگرفتم 

الان خوب شدین من چند تا دکتر رفتم همه میگن پارگی جزئی احتیاج به عمل نداره اما درد دارم کارهای خونه را که انجام میدم از درد دست دیگه میافتم نمیدونم برم طب سوزنی یا فایده ای نداره 

آره اگه تاثیر داره بگو

قرص Avodin

گیاهیه،برای بازسازی غضروف ها، درمان دردهای عضلانی و درمان طبیعی ارتروز مفاصل

برای دو نفر تجویر کردم واقعا موثر بوده داروخونه داره بگیر چند ماه استفاذه کن احتمال تاثییرش هست

من از طب سوزنی نتیجه ندیدم حتی خودم دورشم دیدم اون مدتی ک می رفتم برای بعضی مشکلات تاثیری نداره اول این دارو رو بگیر ان شاا.. جواب بذه خوب شی