2777
2789
عنوان

هوووووراااااا آزاد شدم

529 بازدید | 24 پست

خوشحالم ننه ایشالله آزادی قسمت همه 😍😂

کاربریم برگشت 

جایی دیدین دارم چرت میگم بندازینم بیرون نترکم آخه بگو با حرف تو چیزی درست میشه ها؟؟؟؟ پس نتیجه میگیرم ساکت باشم بهتره 😂

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

مبارکهههههههههههه

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجام عزیزم خوبی این کاربری قبلته؟یا کاربری خیلی وقتته؟

واسه سال 97 ، تعلیق شده بود پیام دادم آزاد شد 

کاربری قبلیم تعلیقه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
اره خودم هستم باز چکار کردی قطع کاربری شدی؟    

سیاسی 🤕 تصمیم گرفتم دختر خوبی باشم حداقل با این کاربری 

آفرین دختر خوبی باش بحث سیاسی شرکت نکن کاربریت می‌ره هوا    

حتما همین کارو میکنم 😂

تو گوگل سرچ کن پیکو فایل بزن رو اولین سایت این صفحه رو واسه ات میاره بزن رو انتخاب فایل 

https://s16.picofile.com/file/8418488900/Screenshot_۲۰۲۰۱۲۲۲_۱۵۱۵۳۳.jpg

بزن رو گالری  از عکس های پایین نذار اونا آپلود نمیشن

بعد که رفتی تو گالری عکس یا فیلمتو انتخاب کن و تیک بالای صفحه رو بزن اون خودش آپلود میشه و بهت یه لینک میده کمی صبر کن شاید یکم طول بکشه 

https://s16.picofile.com/file/8418489250/Screenshot_۲۰۲۰۱۲۲۲_۱۵۱۳۵۲.jpg