2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمی نیس ک بشینه گوش بده ب دلیل من مغردرههههه بشدت

یه تاپیک بود از خانمی به اسم رویا ، مشکلاتش رو بدون قهر ولی با سیاست های جالبی حل میکرد ، اگر همچین آموزش هایی رو خانم ها بلد باشن میتونن بدون قهر که خودش هزارتا آسیب به زندگی میزنه رو طرف مقابل اثربگذارن وگرنه بدون راه حل قهر خالی هیچ فایده ای نداره...بزار ببینم اگر لینکشو پیدا کردم برات میگذارم ، فقط باید چند روز بشینی مطالبش رو بخونی مثل کتاب آموزشی می مونه 

سر اینکه صبم با رفیقش بیرون بوده شبم ی سر رف زد بهشون

اگه دوستاش اهل زن بازی و کارهای خلاف نیستن ،چه ایرادی داره ،خدایی شوهرت نزاره با کسی بگردی دلت نمیشکنه ،هر لز گاهی بزار بره باهاشون بیرون 

نزار ته دلش بگه کاش مجرد بودم 

اگه دوستاش اهل زن بازی و کارهای خلاف نیستن ،چه ایرادی داره ،خدایی شوهرت نزاره با کسی بگردی دلت نمیشک ...

ن اعل چیزی نیستن ولی حب منم گناه دارم بمونم تو خونه

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 
ن اعل چیزی نیستن ولی حب منم گناه دارم بمونم تو خونه

خب شما هم هر از گاهی زنونه با خواهرت دختر خاله دختر عمه جاری دوست برو بگرد ببین چقدر شاد میشی 

شما شوهر شاد داشته باشی بهتر یا شوهری که تو خونه بمونه ولی افسرده