2777
2789
عنوان

همسرم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 25 پست

اولا معلوم نیست کرونا باشه یانه  ترس نداره تو الان نباید خودتو ببازی تا ایشون هم بتونه خودشو جمع کنه

لای پنجره رو بازبزار تا هوا عوض شه،تو خونه فاصلتونو رعایت کنید تا دو هفته،هر جا میخاد بره خودت براش در یا لامپ رو روشن کن یا اگه دست زد ضدعفونی کن،خودت وبچت هم نمیخاد جایی برید چون اگه کرونا باشه ممکنه ناقل باشید،ابلیمو عسل زنجبیل خرما چیزای گرم زیاد بهش بده،سوپ وغذاهای مقوی و ویتامین ومیوه و سبزیجات تا جایی که میتونید استفاده کنید

ظرف  یکبار مصرف استفاده کنید یا ظرفهاشو با آب داغ بشور،مایعات گرم زیاد بخوره،ماسک هم بزنید 

انشالله که حالشون خوب شه ویه سرما خوردگی ساده باشه

ولی بهتره جوانب احتیاط رو رعایت کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تب و بدن درد تو این پاندمی کروناس لطفا از همسرتون بخواین برن دکتر چون هر چی زودتر دارو بخورن بهتره .ماسک بزنه تو خونه خودتون جایی نرین چون شمام ناقلین ویتامین سی حتما بخورین واسه درد و تب ناپروکسن ۵۰۰.پاشویه کنین .سوپ ماهیچه غذاهای مقوی بهشون بدین 

نه نگو تو رو خدا  چجوریه  خدا

چرا خودتو باختی دختر!! 

هممون چند بار گرفتیم وحالیمون نیست ،همه گرفتن و رد کردن ،فقط بره دکتر وبه خودتون زیاد برسید وجایی نرید 

منم احتمالا درگیرشم دو هفتست یه سری از علایم رو دارم 

نه نگو تو رو خدا  چجوریه  خدا

من خودم بیمار با این شرایط زیاد دیدم،بهترین کار اینکه اول تست پی سی آر بده بعد اگر پزشک صلاح دید سیتی اسکن بشه 

باپشت گوش انداختن فقط خودت رو اذیت می کنی ،هرچه زودتر اقدام بکنید هم برای خودت وبچه ات بهتره وهم برای همسرت