2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا رعایت کنید خیلی ترسناکه جواب تست بابام مثبت شد ما از ترس فقط داشتیم میلرزیدیم فقط گریه که حالا چی میشه ولی خداروشکر بابام خوبه الان .

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
آ اگه بیاد دیگه موندگااارمیشه  چون نمیتونه برگرده😄

ینی کسی که بخواد بره شهر خودش هم نمیذارن؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

میاد خونتون راها رو میبندن یه ماه میمونه تا راهارو باز کنن بره 😆

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
شما چیکار داری بسته ست یا نه  تو راهش نده  تو در وایسی بمونی راهش بدی بعدش باید چند میلی ...

نمیتونم چیزی بگم 

تو این شرایط اوضاع سخته

ان شا.الله که مهمونشون بهداشت رو رعایت میکنن

ولی شهرستانیا گاهی از سرناچاری به تهران میرن

خیلیا هم به خاطر دکتر

اگه پدر و مادر خودتون هم بود راحت ردشون میکردید!؟!؟؟

ینی فردا راه ها بازه؟

کارش چیه 

بنده خدا حتما کار خیلی واجبی داره شهر غریب وگرنه دیونه نیست که تو این‌اوضاع پاشه بیاد 

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
نمیتونم چیزی بگم  تو این شرایط اوضاع سخته ان شا.الله که مهمونشون بهداشت رو رعایت میکنن ولی ش ...

کاملا موافقم...

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
نه بابا الان جاده ها پر ماشینای تهران به سمت شماله. مثل این که از شنبه هست

اصلا تعطیلی بخاطر کرونا تو ایران اشتباهه. چون یه سری احمق فرصت پیدا میکنن برن مسافرت. اینهمه میگن یه سری به هیچ وجه حالیشون نمیشه فقط به فکر گردشن

اصلا تعطیلی بخاطر کرونا تو ایران اشتباهه. چون یه سری احمق فرصت پیدا میکنن برن مسافرت. اینهمه میگن یه ...

به خاطر بیفکری یه عده احمق من غصه ام گرفته دکترم شهر دیگه هست چجوری برم تو این محدودیتا