2777
2789

اگه ببینین یکی بگه کوروش هم فهمیده که خدای ادیان ابراهیمی بر حقه سردرد نمیگیرین؟

با ماجرای دکتر حسابی سره مسلمان شدن انیشتین کنار اومدیم

گفتین نه هاوکینگ هم دم اخری خدا پرست شده بود چیزی نگفتیم

ولی حداقل به کوروش رحم کنین چه خبرتونه واقعا؟؟

برای یه سری که قراره بیان بگن الان دغدغه ات اینه خب اینجا هر کی راجب هر چی بخواد تاپیک میزنه منم فقط میخوام یکم اعصابم اروم شه 

و میتونین تاپیک و ندید بگیرین

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست کی چی فهمیده کی مسلمان شده کی کافر که

باید ببینین کجا حال دل خودتون خوبه

البته سوالتون رو درست متوجه نشدم.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
عزیزم اونا آتش پرست بودن و آتش پرست بودن شرک به خدا هست و یه جور با پرستی به حساب میاد

مگه یکتا پرست نیستن ؟ من شنیدم نمادشون آتشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم اونا آتش پرست بودن و آتش پرست بودن شرک به خدا هست و یه جور با پرستی به حساب میاد

عجببببب🤔🤔🤔

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

نخیرم خدا پرست بودن خدای یگانه پرستش میکردن منتهی اونا صداش میزدن اهورامزدا محمد صلی الله صداش میزد الله

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|

جدا ؟ البته کسی درباره ی اعتقاد کوروش نظر قطعی نداده ولی میگن به احتمال بیشتر اهورامزدا و قبول داشته و به زرتشتی نزدیک بوده 

نمیدونم شاید اتش پرست باشه ولی در هر صورت کوروش و بزاری کنار خدای ادیان ابراهیمی عجیب غریبه

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

کی گفته آتش پرست بودن؟

خدا پرست بودن و آتشکده عبادتگاهشونه 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
مهم نیست کی چی فهمیده کی مسلمان شده کی کافر که باید ببینین کجا حال دل خودتون خوبه البته سوال ...

سوال نیست اینی که گفتمو شنیدم و اعصابم بهم ریخت یکم