من برج ۳ میشه ۴ سال مشکل شوهرم تعداد خیلی کم وحرکت خیلی پایین بعد یک سال شوهر راضی به آزمایش شد ودوسال زیز نظر پزشک ودر آخر برج ۳ گفت ای وی اف بلکه هرماهی دارو آزمایش سه تومان در می اومد و پول ای وی اف نداریم و رفتیم زیر نظر طبیب
خدا جونم حسرت شنیدن کلمه "مامان "رو تو دل هیچ زنی نذار.امین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من برج ۳ میشه ۴ سال مشکل شوهرم تعداد خیلی کم وحرکت خیلی پایین بعد یک سال شوهر راضی به آزمایش ش ...
الهی بگردم
ابن سینا رفتی تاحالا اونجا خیلی پیشرفته س
ان شاءالله اینبار نتیجه بگیرید عزیز
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
میدونم عزیز بعضی ها نمیدونن ما چه سختی هایی می کشیم فقط حرف دلمون رو کسی که هم درد باشه میدونه
اره کم نیار عزیز
اینجور ادما رو باید جواب بدی نکه عذربخوای
وقتی عنوان رو خونده میدونی چی هست برا چی میاد خوشمزگی میکنه میره
با این حرفش چند نفر رو ناراحت میکنه ...
به کسی چه ما دنبال بچه هستیم نیستیم
خودمون کم از اطرافیان میکشیم ...ولله
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
خیلی متاسفم برات انرژی منفی الهی مادر نشی که بچه زیر دستت نیاد با این رفتارو کردارت
ببخشد من فقط میخوام دراین راه سخت همراه باشیم همین
میدونم عزیزم... ولی بخدا سخت نیست راحت زندگیتو بکن مگه ماها چه گلی به سر پدر و مادرمون زدیم که بچه بخواد ما بخواد بزنه من آدم میشناسم 10 تا بچه داره باید التماس کنی یکی شون یه شب پیشش بمونه
اره خییییلی هم خوب میشه... بخودت برس ورزش کن درس بخون با دوستات برو بگرد
بعدش چی با بچه هم میشه به اینا رسید تا حالا خنده بچه ای رو دیدی دلت بخواد با زیگوشیش لباس بچه مادر که از موفقیت بچش میگه از خنده هاش از خوب بودن زندگی با بچه از ارامش گرفتن بچه داخل بغل که همه مشکلات یادت میره اگه دیدی دلت ناخواست از این فرشته ها
خدا جونم حسرت شنیدن کلمه "مامان "رو تو دل هیچ زنی نذار.امین