2777
2789

۶ساله عروسی کردیم

۲بار بچه سقط کردم و الانم تو اقدامم

شوهرم آدم صبور و با حوصله ایه

ولی من اتیشی ام و خییییلی زود قاطی میکنم و وقتی عصبانی ام حرفای خیلی بدی میزنم ب شوهرم ک بیشتر مواقع سکوت میکنه و من از سکوتش بیشتر عصبانی میشم

شوهرم شرایط کاریش طوریه شبها دیر میاد خونه جمعه نداره تعطیلات نداره

ی مدته کارش لق و تق شده تا ظهر میخوابه ظهر میره دنبال کارو فلان شبها دیر میاد

بارها بهش گفتم از خواب صبحت بزن شبها زود بیا منم جای غریب تا دیر وقت تنها نمونم همیشه میگه چشم حق باتوعه ولی بازم همون اش و همون کاسه

۲هفته پیش جمعه گفت میرم جایی کار ببینم بعد چندساعت گفت میرم دنبال مامانم اینا ازخونه مادربزرگ برشون گردونم تو اوضاع کرونا خودشون باتاکسی برنگردن

شب ساعت ۱۲ برگشت منم قاطیه قاطی کلی بد  بیراه گفتم بهش هی معذرت خواهی کرد هی هیچی نگفت ولی من ب شدت عصبانی بودم و هی ی چیزایی میگفتم و اون میگفت خجالت بکش

اخر برگشت گفت یکاری نکن از ازدواجمون پشیمون شم

اینو ک گفت من بیشتر قاطی کردم و گفتم پشیمون شو منم خیلی وقته پشیمونم‌‌‌‌‌«الکی» اونم گفت دیگه عصبانی شد و گفت دعا کن حامله نباشی یه ساعتم نگهت نمیدارم

منو میگی انقدررررر بهم برخورد ک گفتم دیگه ی ساعتم نمیمونم خونت

تلخ باشی چرا بیاد خونه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم لوسی 

بنظرم واقعا این خانم تحت فشارن باشرایطی ک همسرشون محیا کردن..منم همسرم سکوت میکنه صبوره درصورتی ک دوست دارم حرف بزنه بهم توضیح بده حتا با صدای بلند

چشمان تو آفریقاست.. 

اما اصلا سیاست نداری،تو که میدونی تایم خالی داره،تایم هاش با کارهای خودت پر کن،مثلابگو عزیزم حالا که بیکاری بیا بهم تو کار خونه کمک کن،یا بیا با ماشین بریم یه دور بزنیم

بلندشدم لباس بپوشم بزنم بیرون هی گفت بشین سرجات نصفه شبی صبح خودم میبرمت ولی من گوش نکردم داشتم لباس میپوشیدمو گریه میکردم و داد و بی داد اونم قاطی کرد گرفت از فکم فشار داد و گفت فک کردی کی هستی هی هیچی بهت نمیگم شورشو دراوردی

منم داد بیداد کردم گفتم نمیمونم میخوام برم خیلی عصبانی شد و ی چک زد در گوشم« برای اولین بار»😔

دلم خیلی شکست بیحال شدم نشستم زمین گریه کردم گفتم افررررین خوب غریب نوازی کردی گفت اگه اخلافتو درست نکنی ازین بدترت میکنم

رفتم تو اتاق درو بستمو گریه کردم

صبح بلند شدم حاضر شدم بیدارش کردم گفتم پاشو حرفی ک دیشب زدی رو عملی کن یه ساعتم نگهم ندار گفت برو بگیر بخواب بابا عصبانی بودم ی چیزی گفتم

ولی من زدم بیرون رفتم خونه یکی از فامیلام ولی نگفتم ک دعوام شده اومدم گفتم شوهرم ماموریت کاری رفته

ب بهم زنگ زد جواب ندادم

اس داد کارت ب جایی رسیده این موقع شب خونه نیستی دیگه پشت گوشتو دیدی منو دیدی

جواب دادم من جایی ک حرمت نداشته باشم برنمیگردم

بهتر ،مرگ یبار شیون هم یبار،بزار تکلیفت یبار برای همیشه معلوم شه

مجردی یا متاهل؟

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *