2777
2789

ما قراره آپارتمانی بخریم که ساختمان رو پل اتوبان همت که از عظیمیه کرج رد میشه

اما ما واحد سمت دیگه که روبه خیابون اونطرفه برمیداریم نه سمت پل

درضمن عایق صدام نصب میشه و هنوز پل راه نیوفتاده درحال ساخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ما بغل اتوبانه دیوانه شدیم ازصدای ماشینا.صدا ک هیچ گاهی ماشینای سنگین ک رد میشن یه سرعت گیر کوچولوهس اونونمیبینن یهو از روش باسرعت رد میشن یه ریز زلزله ای خونه رو میلرزونه😬

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
خيلي تاثير گذارهر من تو گيشا ديدم واقعا خوبه

وای چه خوب

ساختمون خیلی شیکه عالی

شک من وجود پل همته

ما واحد اون سمت مقابلیم نه پل

دلمو شاد کردی

با تکنولوژی الان و محله ای مثل عظیمیه بعیده سازه خوبی نسازن

عایق صدا میذارن حتما

ما یه خونه داشتیم کنار اتوبان بود!!  ماشین سنگین که رد می شد با سرعت  لوسترها کرستال هاش می خورد به هم و صدا می کرد!!  هر بار یه صدا تصادف می امد!!!  هر بار یه ماجراهایی اتفاق می افتاد!!  یه بار یه زن و شوهر پارک کردند شبی کنار خیابون و معلوم بود دعواشون شده!!  بعد شروع کردن تو ماشین به هم تف کردن بعد کتک کاریشون شد  کلی همدیگه رو زدند بعد از ماشین پیاده شدن و به هم فحش دادن بعد یه مدت با هم حرف نزدند و بعد دوباره سوار شدند و رفتند!!!  فکر نمی کردند ساعت ۳ نصفه شب یه دختر بی خوابی زده به سرش و داره نگاهشون می کنه!!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
وای چه خوب ساختمون خیلی شیکه عالی شک من وجود پل همته ما واحد اون سمت مقابلیم نه پل دلمو شاد کردی ...

لوستر خونه ات از این کریستالی ها نزن!!  انگار زلزله نگاره!!  با هر لرزشی رو صداش درمیاد و بعد یه مدت میره رو اعصابت!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
آهان من آپارتمان عالی و سازنده حسابی میگم اونطرفشم میشه مال ما اگه بخریم

خب از سازندنت بپرس تا چند ریشتر زلزله رو ساپورت میکنه  

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خب از سازندنت بپرس تا چند ریشتر زلزله رو ساپورت میکنه  

اوناش اوکیه میپرسیم

من بیشتر سوالم واسه کارایی دیوار عایق صوتی بود که گفتن بچه ها تهران خوب بوده