2777
2789
عنوان

انگیزه لازمم بیاین😞

142 بازدید | 15 پست

شوهرم خداروشکر مرد خوببه به فکر کارو زندگیه همه چی واسمون محیا میکنه هفته ای بکی دوبار میبرتمون منو دخترمو بیرون میچرخونه (بخاطر کرونا بدون شوهرم با ازانسو اینا جایی نمیرم)تو شهر غریبیم خودمون سه تاییم دخترم دو سالشه البته دوست داریم خونواپگی ولی بخاطر مرونا رابطه هامون کم شده اصلا انگیزه ندارم حال دلم خوش نیس دلمم واسه شوهرم میسوزه با این وضع بد کاسبیش ولی بازم یه خونه مستقل و خیلی خوب واسمون کرایه کرد که راحت باشم چون خودش که بیشتر وقتش مغازشه بخاطر ما اجاره کرده اینجارو،،،،یا هر نیازی باسه خودش سریع انجام میده....ولی در کل حالم خوش نیس دخترم جدیدا بهونه گیر شده منم حوصلشو مثل قبل ندارم نمیدونم چمه اصلا

دخترم دنیای من♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت با بچه برو مغازه، کمک شوهرت کن، یا کانال تلگرام یا پیج اینیستاگرام برای فروش اینترنتی‌ بزن، احساس بی ارزش بودن میکنی، چون هدفی تو زندگیت نداری، بچه داری و خانه داری هم ارضات نمیکنه، برو مشاوره و خودت رو با یه هدفی سرگرم کن

با دخترت بازی کن.کتاب اموزشی براش بگیر باهاش کار کن.دفتر ومداد بده بهش و کم کم یادش بده نقاشی بکشه.دایره بکشه.. هم اون سرگرم میشه و هم تو .. و خودت ذوق میکنی بچتو میبینی داره چیزا جدید یاد میگیره.روحیت میره بالا

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
اصلا حوصله هیچیو ندارم هر کارو تا میخام انجام بدم ازش خسته میشم قبلا اینطور نبودم

پست قبلی منو بخوان و عضو اون پیچ شو پست ها حتما بخوان کمکت میکنه

الان فصل سرماست کاموا بگیر واسه دختر رو فرشی شال بباف بابد خودت با چیزهای کوچیک‌حال دلت خوب کنی..

یا یوتیوپ اموزش های خوبی داره 

و سعی کن اشپزی حدید و متنوع امتحان کنی 

این کرونا  اکثر ادم ها رو ناامید ، کم حوصله و کمی افسرده کرده 

گاهی کلیپ و سخنرانی انگیزشی گوش بده 

با نزدیکانت با تلفن و تماس تصویری بیشتر در ارتباط باش 

چیزای جدید یاد بگیر مثلا نکات جدید برای تربیت فرزند یا رابطه عاطفی 

و امید داشته باش تموم میشه این وضعیت 

هیچ حالی دائمی نیست عزیزم 

با صد هزار مردم تنهایی... بی صد هزار مردم ، تنهایی :)

عزیزم اکثرا مشکل تو رو دارن آدم چقدر خونه بمونه من وقتی اینطوری میشم برنامه روزانمو تغییر میده در آشپزی پوشش حتی تلوزیون. یک فیلم سریال پشت سره هم بگیر نگاه کن فرق میکنه تو روحیه واسه خودت قرار داد کن روزی یک و نیم ساعت با دخترت برقصی نقاشی کنی کتاب بخونی. مثلا نیم ساعت ورزش کنی من خودم حستو تجربه کردم از وقتی اینطوری کردم فرق کرده روحیه ام

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان.