2777
2789
عنوان

میخوام چاق بشم😕البته نامزدم دوس داره چاق بشم +عکس اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 2031 بازدید | 135 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نی نی سایتیا همشون قدشون بالای 170  اون کوتاه ها همه منم😑😑😑

من 167

وزن 55 (متغیر البته ولی همون حدود)

دقیقا به قدم حس اُپن آشپزخونه دارم و در آرزوی 7-8 سانت اضافه قد میسوزم  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

سایت درسته بزاردیگه،چه جوری جواب کامنت میدی ولی واسه عکس نتت ضعیفه😕

دوباره داشتنت.... تنها نداشته ام هست که روزی هزار بار در حسرتش میمیرم پدر..😔💔🖤 میشه لطفا واسه شادی روح بابای مهربونم یه صلوات بفرستی؟
من 167 وزن 55 (متغیر البته ولی همون حدود) دقیقا به قدم حس اُپن آشپزخونه دارم و در آرزوی 7-8 سانت ا ...

شما منی یا من شمام؟😁

منم هم قد و تقریبا هم وزن شمام یکی دو کیلو کمترم...

بابا ۱۶۷ که خوبه کجاش کوتاست😁

سایت درسته بزاردیگه،چه جوری جواب کامنت میدی ولی واسه عکس نتت ضعیفه😕

حرف-حساب# 😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من 167 وزن 55 (متغیر البته ولی همون حدود) دقیقا به قدم حس اُپن آشپزخونه دارم و در آرزوی 7-8 سانت ا ...

من 164 قدم 

وزنم 68

من چاقم😣😣😣😣😣

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼

وا خو سایت درسته چرا نمیزاری

همونو بگو نمیخوام عکس بزارم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

اسی از عکست اسکرین بگیر بد بزار

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
وزنتون به نسبت قدتون عالیه  ببین دل خودت چی میخواد انقدر بله قربان شوهراتون نباشید !

شوهرم نه حتی نامزد،پرو میشه رو سرت استارتر پس فردا میگع باید رنگ چشاتن عوض کنی😐😐😐😐😐

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌