2777
2789

عزیزان من ی خواسته ای دارم که همش عقب میوفته،یا نمیشه که بشه.دیگه خیلی صبرکردم فکرکنم دیگه ازسنم داره میگذره.توروخدا واسم دعا کنین ازته دل با دلای پاکتون،که حاجت بگیرم.وبه بهترین نحو ممکن واونجوری که خدای مهربان میخواد وبرای منم خوبه بشه.

واسه ابروی منم دعا کنید😓

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

صلوات میفرستم برات انشالله که درست میشه همچی انشالله که منم حاجت روا بشم و خوشبخت

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه ابروی منم دعا کنید😓

واسه حفظ آبروت روزی ۱۱۱ مرتبه ذکر الکافی بگو

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

من دعا میکنم برای همتون شما هم برای اعتیاد شوهرم دعا کنید ک ترک کنه برای همیشه

دیگه خسته شدم💔

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
واسه حفظ آبروت روزی ۱۱۱ مرتبه ذکر الکافی بگو

باشه عزیزم ممنون❤

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

حتماااااا تورو خدااااا برا منم دعا كنين 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

باشه چشم

برای منم دعا کنین

سه سال درگیر یه حاجتم یعنی  شب و روزم تو این سه سال در این حاجت خلاصه شده

تا ده سال دیگه هم درگیرشم به همین منوال

اگه هم به خواستم نرسم دلیلی برای زندگی ندارم.

برا منم دعا کنید

واسه خوب شدن مریضی و سلامتی چه ذکری خوبه؟ 

سوره حشر خیلی خووووبه

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
باشه عزیزم ممنون❤

قربونت😘