2777
2789
عنوان

امان از بچه های همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 25 پست

باید شوتش کنی بیرون دیگم راه نده یکمم عبوس باش حساب ببره 

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

معلومه که باید بگی عزیز دلم 

اما مودبانه بگو کاملا. بعدم  کرونا رو کلا بهانه کنی تا چیز های دیگه که مثلا بگی میاد اذیت می‌کنه منو و اینا بهتره . مامانشه دیگه بهرحال ⁦:-)⁩

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که باید بگی عزیز دلم  اما مودبانه بگو کاملا. بعدم  کرونا رو کلا بهانه کنی تا چیز ه ...

وای بخدا من همش میخوام راش ندم این شوهرم نمیذاره فردا زنگ میزنم به مادرش واقعا بچش بی تربیته

باید شوتش کنی بیرون دیگم راه نده یکمم عبوس باش حساب ببره 

بخدا باورت نمیشه یه روز صبح اومدن انقد درو کوبید هرچی باز نمیکردیم نمی رفت تازه نشست صبحانه هم خورد حق باشماست باید دیگه حقشو بذارم کف دستش

بخدا باورت نمیشه یه روز صبح اومدن انقد درو کوبید هرچی باز نمیکردیم نمی رفت تازه نشست صبحانه هم خورد ...

گاهی اوقات نباید کوتاه بیای حریم شخصیتو حفظ کن 

اگه بچه شما میرفت خونه همین بچه ها شیطونی میکرد مادراشون قیامت میکردن. یکم جدی بودن بد نیس

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
عزیزم در خونت رو ببند راه نده بهش حوصله داری تو این کرونا تواین گرونی مگه چیزی بشکنه ادم به راحتی می ...

وای بخدا انقد حرصم گرفته فردا زنگ میزنم به مامانش میگم من دیگه نمیدونم به چه زبونی بهشون بگم خونه ی من نیان

بخدا باورت نمیشه یه روز صبح اومدن انقد درو کوبید هرچی باز نمیکردیم نمی رفت تازه نشست صبحانه هم خورد ...

فقط به خود بچه کار نداشته باش با مادرت صحبت کن لطفا

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......! 
فقط به خود بچه کار نداشته باش با مادرت صحبت کن لطفا

عزیزم بخدا باورت نمیشه همین یه ساعت پیش زنگ زدم به مادرش گفتم اونم با احترام حتی یه عذرخواهی نکرد فقط گفت باشه دیگه نمیذارم بیان خونتون انگار یه چیزی هم بدهکار شدیم 

عزیزم بخدا باورت نمیشه همین یه ساعت پیش زنگ زدم به مادرش گفتم اونم با احترام حتی یه عذرخواهی نکرد فق ...

ولش کن استارتر جان همین که گرفت موضوع رو کافیه عزیز دلم خودت مهمی اصلا نذار فکرتو درگیر کنه .