2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چه جریمه ای؟؟من پنحشنبه ساعت ۷ غروب باید برم‌شریعتی با ماشینم  تا ده هم کارم طول میکشه یع ...

گفتن جریمه واسه شهرای نارنجی 500 تومن و واسه شهرای قرمز 1 تومنه

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

یعنی باید به اجبار جلومون رو بگیرند که نباید برید خودمون نباید عقلمون برسه ،هفته پیش یه بنده خدایی جوون از شمال میاد تهران دکتر البته به خاطر بیماری تنفسی مجبور بوده شمال زندگی کنه خلاصه بگم می خواد برگرده نمی زارند تا برگرده نامه از دکتر بگیره یا مجوز برای عبور، کرونا میگیره و در مدت دو روز بستری میشه و فوت می کنه نمی دونم اگه جاده ها رو نمی بستند شاید چند مدتی بیشتر زنده بود بچه کوچیک هم داره خیلی ناراحت کننده هست

من اگه بودم یه رگبار میگرفتم دستم هر کی که برای مسافرت میخواست بره همونجا  به رگبار میبستم تا زمین از وجود نحسشون پاک بشه، تمام اقوامم شمالن جرات نمیکنم برم خونه هم داریم، اونوقت یه عده بی جا دارن میرن سر قبرشون چادر بزنن