2777
2789

الان میزنم برق چراغش روشن شده ولی نمیچرخه😔

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه وایساده نفسی تازه کنه بعد ادامه بده

خدا از دهنت بشنوه ..اصلا هنگم دلم ب هیچ کاری نمیره

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
ببر تعميرش كنن ولى مثل اولش نميشه حالا واسه چى ميخواستى؟

پودر بامیه گفتن واسه یبوست خوبه

آبمیوه گیرمیو چن بار  بیشتر استفاده نکردم..خیلی ناراحتم

نه واسه منم همینجوری شد بذار سرد شه بعد بزن ب برق اتوماته داغ که بشه خاموش میشه

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
یه سره حتما روشن بوده اسیاب کردین باید چند بار استراحت بدین بهش بعد روشنش کنید

نصف کاسه بود ..دوبار پشت سرهم آسیاب کردم بار دوم هنگ کرد.شاید خیلی سنگین بوده واسش

نه واسه منم همینجوری شد بذار سرد شه بعد بزن ب برق اتوماته داغ که بشه خاموش میشه

انشالله ک اینجور باشه..

انشالله ک اینجور باشه..

همینجوره منکه فک کردم سوخت روز بعدش بردم دادم تعمیر کنن زنگ زدن گفتن خانوم اینکه درسته بعد گف اینا اتوماته داغ بشن خاموش میشن تا سرد بشن 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤