2777
2789
عنوان

دردپهلو

101 بازدید | 9 پست

سلام خانوما کسی هست؟ من ماه پیش درد پهلو داشتم سمت چپ بود دردش تیز بودمیگرفت ول میکرد اما سه چهار روزه خوب شد... دوباره این ماه سمت راست پهلوهام گرفت که به پشت کمرم میزد تیرمیکشید ومیسوخت خنجری بود از درد زیاد فشارم افتاد و چندباری بالا اوردم و رفتم دکتر بهم مسکن زدن اروم شدم. سونو کلیه طحال کبد پانکراس صفرا و لگن و رحم دادم همش نرمال بود و هیچی نبود. عکس رادیولوژی هم چیزیو نشون نداد. ازمایش ادرارم هم نرمال بود ففط ازمایش خونم کم خونی و فقراهن و کمی التهاب نشون داد همین. اما دکتر گفت احتمالا سنگ بوده دفع کردی.. قرص روانتینکس داده میخورم.با ویتامین و اینا.‌‌... اما الان بعد دو روز در حد یک دقیقه تیر میکشه ول میکنه با حرکت کمرم گاهی دردش میاد با استراحت بهتر میشه... نفهمیدم بالاخره سنگ بود چی بود... براتون پیش اومده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم همینجور بودم بعد فهمیدم سنگ کلیست... خودمو بستم به هندونه و خربزه تا خوب شدم. احتمالا شمام سنگ ...

اخه تو ازمایشام هیچی نشون نداد و اون ماه سمت چپم بود... الانم میگیره ول میکنه... مامانم میگه اینقدر خودتو میبری میشکافی یه چیزی از خودت دربیاری وقتی هیچیت نیست... نمیدونم میترسم از روده هام باشه یهو یه تیر میکشه نفسم میگیره دوباره خوب میشه

نمیدونم اینم هست میگم شاید درداش عصبی عضلانی باشه. کمرمو بستم گرم نگه میدارم... 

چیزی نیست خوب میشی نگران نباش استرس واٌضطراب هم باعث درد میشه

🍁همچنـــــان منــتـــظرنی نی 😔ڪاش معجزه ای بشه ڪاش