2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ فرقی نداره منم گرفتم فرقی نداشت شاید حالا تخصصی فرق داشته باشه😄 ولی من ک استفاده کردم همون بود& ...

یعنی همون پنیره دیگه ، بخرم ؟؟، قیمتش ۱۲۰ تومنه ، گفتم نکنه بخرم ی چیزه عجیب غریب باشه پولم هدر بشه 

یعنی همون پنیره دیگه ، بخرم ؟؟، قیمتش ۱۲۰ تومنه ، گفتم نکنه بخرم ی چیزه عجیب غریب باشه پولم هدر بشه& ...

چقد گرونه من ۵۰ تومن خریدم تازه تخفیف خورده بود ۳۰ تومن شده بود‌ تا جایی ک من میدونم همون بود پیتزا درست کردم همون شکلی شد مزشم همون بود 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
تاپینگ هرچیزی که روی پیتزا ریخته بشه در واقع تاپینگ هست ..یعنی از پنیر بگیر تا هر مواد دیگه میشه تاپ ...

مرررسی ، درسته . کاش به همین سادگی رو بسته اش نوشته بود 😂👌

عزیزم پنیر پیتزا تاپینگ نوعی پنیر پیتزاست که چربی که توش به کار رفته گیاهی و سبکه و مثل بقیه پنیر پیتزاها کلسترول و ترانسش بالا نیست. وگرنه کیفیت همونه فرقی نداره. من شوهرم رفت دکتر واسه چاقیش و دکتر رژیم داده بود که گفته بود پیتزا اگه خوردی با پنیر  پیتزا تاپینگ بخور. 

سرچ کردم اینو پیدا کردم که دکتر شوهرمم همینا رو گفته بود

https://pizzacheesa.com/فروش-پنیر-پیتزا-تاپینگ-به-قیمت-کارخانه/

چربی موجود در پنیر پیتزا موزارلا و پنیر پیتزا پروسس نیز منشا حیوانی داشته و بسیار پر چرب و پر کالری هستند، لذا با وجود علاقه به فست فودها و تمایل برای مصرف پنیر پیتزا در این افراد، به ناچار از سبد غذایی ایشان حذف می شوند.
به منظور حل این مشکل پنیر پیتزا تاپینگ در ایران تولید شد. چربی موجود در پنیر پیتزا تاپینگ منشا گیاهی داشته که فاقد کلسترول بوده و ترانس چرب بسیار اندکی را داراست.