2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‏خیلی رمانتیکه تو این هوا دست عشقتونو بگیرید ببرید زیر بارون چایی بخورید و قدم بزنید و یه ماشین با س ...

پروفایلت خودش جوکه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

امروز یه پشه یه ربع بی حرکت

نشسته بود رو میز ناهار خوری

منم سریع زدم لهش کردم!!

بعد از چن دقیقه یه پشه دیگه اومد بالا سرم گفت:

بی وجدان اون معلول بوود

لامصب داغون شدم با حرفش

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

دختری در كابل داشت کتاب می‌فروخت؛ معشوقه‌اش را دید که به ‌سویش میاید، در این حال پدرش در نزدیکش ایستاده بود.

به معشوقه‌اش گفت : آیا به‌خاطر گرفتنِ کتابی‌ که نامش " آیا پدر در خانه‌ هست" از يورگ دنيل نویسنده آلمانی، آمده‌ای؟

پسر گفت: خیر! من به‌خاطر گرفتنِ کتابی به اسم "کجا باید ببینمت" از توماس مونیز نویسنده انگلیسی، آمده‌ام.

دختر در پاسخ گفت: آن کتاب را ندارم، اما می‌توانم کتابی‌ به نام " زیرِ درختِان سيب" از نویسنده آمریکایی، پاتریس اولفر را پيشنهاد كنم.

پسر گفت: خوب است و اما؛ آیا می‌توانی فردا کتابِ "بعد از ۵ دقیقه تماس میگیرم" از نویسنده بلژیکی، ژان برنار را بیاوری؟

دختر در پاسخش گفت:بلی! باکمالِ مَیل، ضمنا توصيه ميكنم کتاب " هرگز تنها نمی‌گذارمت" از نویسنده فرانسوی میشل دنیل را بخوانى.

بعد از آن ...

پدر گفت: این كتاب ها زیاد است، آیا همه‌اش را مطالعه خواهد کرد؟!

دختر گفت: بلی پدر، او جوانى باهوش و کوشا است.

پدر گفت ؛ خوب است دخترِ دوست‌ داشتنی‌ام، در اينصورت بهتر است کتابِ "من کودن؛  نیستم" از نویسنده هلندى فرانک مرتینیز را هم بخواند.

و تو هم بد نيست کتاب "براى عروسی با پسر عمه‌ات آماده شو" از نویسنده روسی، موریس استانكويچ را حتما بخوانی..!!!

*هفته کتابخوانی مبارک*

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
خیلی خندیدم دمت گرم 

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜

یه جوری میگین کوالا فقط میخوره و میخوابه انگار مثلا گوسفند 5 صبح بیدار میشه یه چایی تلخ میخوره تا شب میره سر دکل نفت

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
دختری در كابل داشت کتاب می‌فروخت؛ معشوقه‌اش را دید که به ‌سویش میاید، در این حال پدرش در نزدیکش ایست ...

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
دختری در كابل داشت کتاب می‌فروخت؛ معشوقه‌اش را دید که به ‌سویش میاید، در این حال پدرش در نزدیکش ایست ...

جرررر😂

دیروز یک موبایل پیدا کردم خواستم صاحبش و پیدا کنم

رفتم تو مخاطبینش که هفت نفر هم بیشتر نبودن...

۱. نفسم

٢. عمرم

٣. عشقم

۴. زندگیم

۵. گلم

۶. عسلم

۷. خانومم

حالا موندم به کدومشون گوشى رو بدم که دعوا ﻧﺸﻪ...!

وای چه بی نمک😕همتون

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

زمان مدرسه به ما می گفتن فردا برگه امتحانی بخرید بیارین ازتون امتحان می خوایم بگیریم

مثه این بود که به اعدامی بگی برو طناب بخر دارت بزنیم

توی رستوران، لیوان رو بر عکس گذاشته بودند روی میزحیف نون می ره می نشینه سر میز، میگه:“این چه لیوانیه که سر نداره؟!”بر عکسش می کنه، می گه:“چه جالب! ته هم نداره!”

_-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_

هوا جوریه که آدمُ یاد عشقت که ولت کرد، رفت با یکی دیگه و رفیقی که از پشت بت خنجر زد میندازه. حتی اگه واست اتفاق نیفتاده باشه باز یادت میندازه.

_-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_