2777
2789
واسه همینه الان ماهرچی درمورد مسائل علمی و مشکلات باردار شدن بگیم..میگن چه حرفها..شما اقدام کنین میگ ...

از بس گرمی و غذاهای خوب میخوردن

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 😇

اینکه ترشحات زیاد بود که خوب بود.نشانه بارداری میتونست باشه.ولی اینکه قطع شد چجوریه یادمه سربارداری ...

نمیدونم چی بگم والا هرچی خدا بخواد همون میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها... منم توی اقدامم. این ماه چهارمین ماه اقدام هستیم... 7 آذر باید پریود شم حالا کوووووووو ...

ان شاالله دیگه نمیشی🤲🤲

منم اقدامم ولی اصلا علایمی ندارم فقط ترشح ابکی میتونه حاملگی باشع من سع ماهه اقدامم

ان شاالله حامله ایی

ان شاالله دیگه نمیشی🤲🤲

الهی آمین . خدا کنه همه اونایی که منتظرن زودتر باردار شن. انتظار خیلی سخته. من سر بچه ی اولم همون ماه اول اقدام باردار شدم. الان نمیشم کلافه شدم اصلا

توکلت علی الله فهو حسبه

من ماه اول دکتر بهم قرص کلومفین داد که همون ماه شد کیست... 2 ماه فقط درگیر این کیست بودم تا رفع بشه اخرم هم با گیاهی رفع شد. حالا این ماه هم متفورمین و آگنوگل خوردم دیگه خدا میدونه چه خبره. البته زیر نظر پزشک طب سنتی هم هستم 

توکلت علی الله فهو حسبه
جای خاصی این سوره رو گفتن برای بارداری عزیزم؟

بله سوره یونس برای بارداری توصیه شده 

هرکس میخواد باردار بشه یا مشکل داره تو باردار شدن ۱۰۱۴ مرتبه این سوره توصیه شده بخونه .جایی خوندم فکنم همین مقدار باشه ولی میتونید خودتونم تحقیق یا سرچ کنید 🌺🤲🙏🏾

بله سوره یونس برای بارداری توصیه شده  هرکس میخواد باردار بشه یا مشکل داره تو باردار شدن ۱۰۱۴ م ...

آخه من توی این چند ماه تمام کتابهام رو دیدم ببینم چه دعاهایی با سند موثق البته برای بارداری وجود داره اما اصلا همچین چیزی رو ندیدم. منظورم از جای خاصی حدیث از ائمه یا کتاب های معتبر شیعه هست. شما خودتون حدیثی یا در کتابی معتبر دیدید این موضوع رو؟ اگه دیدید میگید لطفا کجاس... چون منم برام مهمه و یه سری دعا دارم می خونم برای این مساله. 

توکلت علی الله فهو حسبه
اینترنت سرچ کن سوره یونس برای بارداری 

عزیزم من خودم محقق و نویسنده ام. اینترنت که جای سرچ کردن واسه مسایل به این مهمی نیست. هرکی میاد واسه خودش یه پیشنهادی میده نظری میده.. بی سند و مدرک.. انقدر من به دعاهای بی سند و رو هوا توی اینترنت برخوردم که حد نداره. حتی طرف نوشته فلان کتاب فلان صفحه من کتابخونه دارم توی خونه..رفتم دیدم اصلا نیست چنین چیزی. به هر حال ممنون. موید باشید

توکلت علی الله فهو حسبه