سلام بچه ها من دو ماهه بینیمو عمل کردم
ولی از روز اول که برداشتم منتظر بودم یه قوسی پیدا کنه که هنوز قوس نداره امروزم رفتم پیش دستیار دکتر که چسبمو عوض کنه گفت بیشتر ورمش رفته فقط یکم متورمه
من خودم دوسش دارم ولی واقعا خسته شدم از نگاه بقیه که از همون روز اول همه فامیلا با تعجب میگن واقعا راضی ای؟ با اینکه هیچ مشکلی نداره اصلا کج نیست سوراخ هاش قرینه اس حتی دوستامم حس میکنم برای اینکه ناراحت نشم میگن بینیت قشنگه و یکی از دوستام خیلی عادی میگف خوبه و میگفت دماغ فلانی خیلییی خوب شده گفتم بهتر از من شده گفت نمیدونم اون هنوز چسبشو برنداشته ینی مال من خوب نشده یا یکی تو خیابون دید عمل کردم جلومو گرفت گفت عمل کردی و کجا عمل کردی اخرشم گفت بدک نیست و هنوزم سر پایینه بینیت😐
بابامم میگه امروز رفتی به دکترت گفتی که چرا سرش پایینه بعد گفتم مگه سرش پایینه اخه نیست گفت نه همینجوی میگم
بعد از اونورم هرکی تو مطب دکترم میاد واسه تحقیق خیلی خوشش میاد و میگه عالی عمل کرده ولی نمیدونم اینا چرا اینجوری میگن
من به دکترم گفته بودم نیمه فانتزی ولی جوری نشه سوراخای بینیم معلوم بشه حالا نمیدونم چیکار کنم تا میام بینیمو دوس داشته باشم یکی میاد حالمو خراب میکنه😞
ببخشید اگه زیاد شد