2777
2789
عزیزم این برای یک بار استفاده خوبه اگه به صورت مداوم استفاده کنی باعث  ریزش ابرو میشه

والا منم همون يه بار استفاده كردم چون خوشم نيومد فقط از رو كنجكاوي زدم. ابروهام پهنه رفته بود بالا زيادي ديگه پهن. نامرتب نشون ميداد.

ولي واسه ريزش كه گفتين مگه شما تجربه ريزش داشتين ازش ؟ 

يكي ميگفت واسه ريزش مو استفاده كرده ميريخته تو شامپوش كلللللي راضي بود

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم همون يه بار استفاده كردم چون خوشم نيومد فقط از رو كنجكاوي زدم. ابروهام پهنه رفته بود بالا ز ...

دوست عزیزم ما خودمون تولید کننده ی صابون لیفت ابرو هستیم،هر محصولی کاربرد خودش رو داره،من با توجه به تجربیات دوستانی که استفاده کردن دارم صحبت میکنم،منم از لیفت ابرو خوشم نمیاد اما اگه آخر کار با انتهای براش موهای بالا رفته رو به سمت ابرو حالت بدید خوب میشه

ژل ابرو  های بیرون چطور اونا باعث ریزش نمیشه؟؟؟؟ تا حالا استفاده کردی؟؟؟؟

گفتم که عزیزم ما خودمون تولید کننده هستیم،بستکی داره از چه موادی استفاده کنم داخل محصولشون،اگه از محصولات معتبر استفاده کنید خیر نمیریزه

مال من نمی دونم چرا گلوله شد. ممنونم دوباره امتحان میکنم. 

پودر ژلاتین یه محصول خوراکی هست،من خودم برای درست کردن بلک ماسک یه بار طبق توصیه دوستان استفاده کردم که باعث جوش شد