2777
2789
عنوان

از کار شوهرم ناراحت شدم بیاین

2049 بازدید | 101 پست

چیکار کنم همش به خونوادش خدمت می‌کنه فقط هرجا میخایم بریم باننش ای خاهراش باهامونن الآنم که پایین میشینیم ما هرجا میخایم بریم مامانش میگه نه مارو هم ببرید یا منم میخام چیزی بخرم یا دلم باز بشه همش توی خونه ام با اینکه مامانش همه جا میره همش بیرونه خونه دختراش من صبح تا شب خونه مگر خودش شبا یه دور ببرتم بده اونشب میخاسیم بریم بیرون گف مامانم اینا هم بیان گناه دارن همش تو خونه آن دلش میگیره منم هیچی نمیگم الان میخاس ببرتم بندی گلوم بند بود باز گف مامان منم میاد ننش میگف همش روزا حالم بده منم میام گلوی منم بنده رفتیم میگه منکه پول ندارم آوردی منو مامان جان شوهرم گف عب نداره من حساب میکنم پول مامانشو کارت داد حساب کرد منو کف پول خودتو بده با اینکه بقران اصلا بهم پول نمیده ده تومن از خودم دادم خیلی ناراحت شدم ازش. همیشه هرچی داره برای ننش و خانوادشه هرجا هم میریم دنبالمونن حق داشتم ازین کارش ناراحت بشم یا ن

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
اره حق داری ناراحت بشی منم یکیش رو دارم

یذره درک نمیکنن پسری رو که داماد میکنی باید برای زندگیش خرج کنه دیگه نکن همش ازش بکنن

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نمیشم چی میگی بندچیه

گلوت که بند بشه غذا نمیتونی بخوری میری بند باز کن دست می‌کنه توی دهنت آشغالارو از توی گلوت میکشه بیرون

اها😂😂😂وااا خب باید پولشو شوهرت بده چجور ب تو گفته تو بدی

گف تو کارت کم دارم تو بده پولتو ولی پول مامانشو حساب کرد همیشه باید ازین کاراش بکشم یبار دیگه هم رفتیم بیرون گفتم یه بسته شکلات لاقل میگرفتی گف پول ندارم رفتیم پایینتر برای مامانش روغن شترمرغ گرف برا پاش  

بندی چیه؟ چه جالب 😂 کجایین؟

گلوت بند میشه غذا نمیتونی بخوری میری باز می‌کنه واست دست می‌کنه آشغالارو در میاره از گلوت