2777
2789

سلام عزیزای من مهربونا

یه سوال داشتم شما دم کنی هاتون رو با چی میشورید اخه دم کنیم لکه روغن ماکارونی برداشته یبار با صابون شستم خیلی تمیز شددد ولی  بدش که برنج دم کردم بوی صابون گرفته بود   

بگید با چی بشورم که بو نده و تمیززز هم بشن من جدیدنه هیلی وسواس شدم 

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم کنی هامو استفاده نکردم هنوز😂 ب کارم نیومده . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

اگه قابلمه روی است از دم کنی استفاده کن وگرنه قابلمه چدن .سرامیک .گرانیت نیازی به دم کنی نداره

🙄من گر خوبم گر بد تو گوه نخور💩زندگیتو بر مبنای حرف بقیه نساز  اونجور دلت میخاد بساز 🙃داستان زندگیت فقط یکباره شاد. غم.همش دست خودته بساز و لذت ببر زندگی کوتاست☺♥
اگه قابلمه روی است از دم کنی استفاده کن وگرنه قابلمه چدن .سرامیک .گرانیت نیازی به دم کنی نداره

عه من همیشه استفاده میکنم که نزدیک یسال خونمم 🙄 اممم مامانم قبلا استفاده میکرد البته بقول شما روی بود برا ایشون 🙄 پس بدون اون از درش اب چکه نمیکنه خمیر بشه و. اینا همه فامیلمون استفاده میکنن میگمن بهتر دم میکشه 

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
عه من همیشه استفاده میکنم که نزدیک یسال خونمم 🙄 اممم مامانم قبلا استفاده میکرد البته بقول شما روی ب ...

عزیزم منم مامانم استفاده میکرد میگفت خراب میشه گفتم نمیشه موقع دم کشی نصف لیوان اب و روغن بریز و سرش بذار بخارش که بلند شد کم کن اصلا هم خراب نمیشه

🙄من گر خوبم گر بد تو گوه نخور💩زندگیتو بر مبنای حرف بقیه نساز  اونجور دلت میخاد بساز 🙃داستان زندگیت فقط یکباره شاد. غم.همش دست خودته بساز و لذت ببر زندگی کوتاست☺♥