2777
2789

فردا قراره برم خونه مامانم یه شهر دیگه است و شوهرمم قراره بره یه شهر دیگه واسه کارش 

میگه بیابریم ازمایش کنیم شاید باردار باشی و این مدتی که ازهم دیگه دوریم دلخوشی داشته باشیم ولی من میترسم میگم اگه منفی بود بدترامروز دلم میگیره کلی دلمم گرفته الان ۱۵روزه عقب افتاده اما گاهی عقب میافتاد چون پولی کستیکم چیکار کنم 😭😭😭برم ازمایش یانه یه حس ششمی نیست حدس بزنه چی میشه😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک بگیر ازمایش نمیخواد.اگ بی بی چک مثبت شد بعد برو ازمایش بده

میگم اگه منفی بود ک بدتر دلم میگیره چون ما مجبوریم از هم دیگه برای مدتی دور باشیم اگه بفهمم باردار نیستم دلم میترکه😭😭😭😭 ازصبح هم کلی گریه کردم 

قربون دهنت گفتم بره بیاره واسم ولی میترسم دعا کن برام 😔

عزیزم...اخه چرا اینقدر بی قراری...الان با این وضعیت کرونا اگه باردار باشی که خیلی سختت میشه...واقعا نمیترسید باردارباشید کرونا بگیرید؟؟؟!!!@

عزیزم...اخه چرا اینقدر بی قراری...الان با این وضعیت کرونا اگه باردار باشی که خیلی سختت میشه...واقعا ...

عزیزم جای ک ماییم کرونا کمتره و اصلا بیرونم نمیشیم واسه همین میگم ک دق نکنم یه دلخوشی داشته باشم