2777
2789
عنوان

کمر درد

57 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ...

من جدیدا یک ماهی هست که قسمت انتهایی کمرم شایدم دنبالچم ... خیلی موقع خم شدن اینا درد میگیره ..خیلی اذیت میشم 

بعد تو همین مدت چندباری تیر میکشید داخل واژن و مقعدم که خیلی اذیت میشدم با درمان خونگی اونا بهتر شد ولی این درد کمر خیلی عذاب دهندس 

۲۴ سالمه هنوز خیلی زوده واسه این بحثا

اگه تجربه ای دارین ممنون میشم کمک کنین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من 26سالمه مشکل کمر درد دارم از وقتیم سزارین کردم بدتر شده

رفتم دکتر گف مهره ی پنجم پاره شده واکثر افراد مهره ی پنحمشون مشکل دارن همون حاهایی که گفتی برا منم درد داره منم فک کردم دنبالچه هست باام ار ای مشخص شد مهره ی پنج.

من 26سالمه مشکل کمر درد دارم از وقتیم سزارین کردم بدتر شده رفتم دکتر گف مهره ی پنجم پاره شده واکثر ...

😔😔😔 ای خدا 

خب اگه زایمان طبیعی هم کرده بودین که بد بود نه؟ یا سزارین بدتره؟؟

فکر نمیکنم...میزان نشستنم معمولیه نقریبا ولی چندماهی هست عقد کردم ممکنه بخاطر رابطه هم باشه ؟

بله 

احتمالا مشکل دارین که کمر دردتون رو تشدید کرده تا جونی برو دکتر 

یا از نت ورزش های کمر رو پیدا کن تاثیر مثبت داره

😔😔😔 ای خدا  خب اگه زایمان طبیعی هم کرده بودین که بد بود نه؟ یا سزارین بدتره؟؟

اگه دنبالچه اسیب دیده طبیعی بد هست

من اول فک کردم دنبالچه هست از دکتر نامه گرفتم سزارین شدم

وللی بعد زایمان رفتم مطمئن بشم ام ار  ای دیدم مهره ی پنجه 

مهره ی پنج انتهایی کمر هست  دکتر گفت رایجه این مهره اسیب ببینه

فکر نمیکنم...میزان نشستنم معمولیه نقریبا ولی چندماهی هست عقد کردم ممکنه بخاطر رابطه هم باشه ؟

رابطه رو نمیدونم اگر خیلی شدید باشه اینا شاید 

ولی من از نشستن زیاد دیدم 

عزیزم چرا دکتر نمیری یه ام ار ای بدی حله 

ایشالا ک خوب شی 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
اگه دنبالچه اسیب دیده طبیعی بد هست من اول فک کردم دنبالچه هست از دکتر نامه گرفتم سزارین شدم وللی ب ...

بعد چیشد خوب شدی ؟دارو داد ؟

مشکل از دیسکت بود یا سر خوردگی مهره 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
رابطه رو نمیدونم اگر خیلی شدید باشه اینا شاید  ولی من از نشستن زیاد دیدم  عزیزم چرا دکتر ...

مرسی انشالله ... تو شهرم ارتوپد یا مغز و اعصاب نیست

با این اوضاع داغون کرونا فعلا ترسیدم که برم جای دیگه... ❤مچکرم ازتون 

مرسی انشالله ... تو شهرم ارتوپد یا مغز و اعصاب نیست با این اوضاع داغون کرونا فعلا ترسیدم که برم جای ...

کجایی عزیزم 

بری دنبالش زودتر بهتره حداقل فعلا استراحت زیاد کن فشار نیار بدتر شه زیاد نشین حوله داغ بدار درد گرفت