2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 19 پست
من خیلی اسکل و حساسم ایقد دیشب تا حالا ناراحتم

منم ۳صبح پاشدم خوابم نبرد اومدم نینی سایت تایپیک دعوا زنداداش رو دیدم اعصابم خورد شد

واقعا چرا اینفدر دخالت زیاده

یاد گذشته خودم افتادم ولی الان مبگم به ی ورم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پنجشنبه مهمونی دارن برم مهمونیشون کرونا نمیگیرم ؟ ولی برای وسایل چیدن کرونا میگیرم

از الان خیلی محترمانه بهشون بفهمون که احترام باید متقابل باشه!...من باشم مهمونی هم با این شرایط نمیرم 

قبلنا برای شما هم دخالت میکردن

قبلنا چیه الانم دخالت دارن

ببین منو شوهرم رو تا اخرین جلسه دادگاه طلاق هم پیش بردن ،پدرشوهرم مبگفت طلاقش ندی دیگه پسر من نیستی😑😐

ولی لحظه اخر شوهرم سر عقل اومد طلاق منتفی شد البته با کلی خواهش و فلان ولی الان هرچی بگن میگم باشه نظر شما محترمه ولی من اینطوری دوست دارم و بعد گفتن این جمله اصلا ،تاکید میکنم اصلا دیگه واسم مهم نیس چی بگن و چکار کنن سعی ام میکنم منم به کارای اونا تا زمانی که به زندگی من مربوط نشه کار نداشته باشم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
از الان خیلی محترمانه بهشون بفهمون که احترام باید متقابل باشه!...من باشم مهمونی هم با این شرایط نمیر ...

الان مادر شوهرم زنگ زد بهم گفت فردا بیا خونمون یعنی نرم ؟