2777
2789
عنوان

ممکنه یه نفر باشه هیییچ بدی ای نداشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 60 پست

ساحل عمیق دستت رو لایکه ها

نذاشتی پستم کامل ارسال شه

ب تو میگن استارتر واقعی

از نظر من اون تویی ک بی عیب و نقصی😂💞

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فکر میکنم شاید خیلی شبیه خواسته های منه حتی بدیشم شبیه خواسته های من باشه شاید 

خیلی هم عالی بهترین ازدواج این هست که تا جایی که میشه دو نفر شبیه باشن ❤

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
اره فکر میکنم شاید خیلی شبیه خواسته های منه حتی بدیشم شبیه خواسته های من باشه شاید 

به هرحال هر کس یه بدیهایی داره سعی کن بدیهاشو یادداشت کنی درموردشون فکر کنی دقت کنی پیداشون میکنی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
دلم نمی خواد فکر کنم ژن آدمای خوب تموم شده  آره هنو ز هستن آدمهایی که بوی ناااااب آدمیت می دن

میدونی بوی ناب ادمیت فرق میکنه با این چیز عزیزم

مثلا من خودم زیادی ادم حساسیم نسبت به طرف احساسیم و این ممکنه یه جاهاییش اذیتش کنه ولی بوی ناب ادمیت فرق میکنه با این 

مثلا منی که این بدی رو گفتم که دارم از ادمیت و اصلم چیزی کم نمیکنه 

متوجه منظورم هستی ؟ میگم درستش اینه که همهههه حداقل یه دونه  بدی داشته باشن ولی نمیدونم چرا توی این هیچ بدی ای نمیبینم فعلا

خیلی خطرناکه اینجوری از هیچکس واسه خودت بت نساز 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
 اگر عیبی در کسی نباشد قادر به دیدن اون عیب در دیگری نیست مگر بعد از سالها دیدن و برخورد با آد ...

وااااااااای قربونت برم که اینقدر مهربونی 

چقدر حس خوبی گرفتم با خوندن این پیامت مرسی