2777
2789
عنوان

بهترین راه حل برای بی هدفی و بی انگیزه بودن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 29 پست
میشینم مینویسم وضع الانمو و اهدافمو نهایت آرزوهامو من رو کاغذ که بیارم بیشتر تمرکز میکنم 

تاپیکم راجب اینه که بی هدفم متاسفانه دیگه به چیزایی ک دوست داشتم و برام مهم بودن هم علاقه چندانی ندارم کلا پوچ پوچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بری بهتر هس درمان میکنی،و بعد از ازدواج برا بچه دار شدن گرفتار نمیشی 

اخه از دکتر خیلی میترسم میگم نکنه بگه مثلا ی چیز خطرناک هستش خدایی نکرده...اخه کلا از دکتر رفتن اینا خیلی میرستم خطاره بدی دارم یه بار دستم شکسته بود رفته بودیم دکتر واسه اینکه چک کنه چند ثانیه نشطتم رو صندلی بعدش بیهوش شدم بیدار که شدم همه دورم جمع شده بودنو اینا میترسم این بار هم اگه برم یه چیزی بگه بیهوش شم ابروم بره...بخاطر یه نگا کردن به دست من بیهوش سدم دگ حالا ببین اگه ی چیزی بگه خدایی نکرده کلن فک کنم بمیرم همون لحظه  

اخه از دکتر خیلی میترسم میگم نکنه بگه مثلا ی چیز خطرناک هستش خدایی نکرده...اخه کلا از دکتر رفتن اینا ...

برا چی میترسی، نهایتش اینه که میگه کیست هس که اکثر خانمها دارن و با دارو برطرف میشه، یه چیز کوچولو مثل چرک هس میاد می افته، هیچ ترسی نداره 

برا چی میترسی، نهایتش اینه که میگه کیست هس که اکثر خانمها دارن و با دارو برطرف میشه، یه چیز کوچولو م ...

ن اخه میترسم ازدواج ک کردم نتونم بچه دار شم یا کلی مشکلات بوجود بیاد خیلی میترسم):هیشکی هم نیست ادم باهاش درد و دل کنه):  

ن اخه میترسم ازدواج ک کردم نتونم بچه دار شم یا کلی مشکلات بوجود بیاد خیلی میترسم):هیشکی هم نیست ادم ...

اینطور نیس که بچه دار نشی خیلیا با کیست هم بچه دار میشن، یا بعد ازدواج دارو میخورن برطرف میشه، ولی خوب زودتر جلوشو بگیری راحتره، ولی کلا مشکل بزرگی نیس که استرس داشته باشی