2777
2789

خیلی لووسین بخداا 

این چکاریه دوست ندارین وارد تاپیک نشین این همه تاپیک شما میاین تو همون تاپیک که دوست ندارین واقعا😕

شما همونایی هستین که سر کلاس پاچه خواری دبیرارو میکردین

همونایی که موقع گول زدن معلم دست بالا میکردین خااانم اجازه امتحان داریم🤑

از دستتون عصبانیم پاچه خوارای لوووس ننر 🤨🤨🤨🤨🤨

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکی ک ممنوعه نزن

من نزدم یکی دیگه زده بود تازه بحث داغ شده بود نی نی یار رو صدا زدن😑😑😑😑

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
تاپیکای ممنوعه ابرادی نداره ولی بقیه تاپیکا که تانظری برخلاف میلشون میبینن گزارش میزنن تاسف انگیزه

آره واقعا 

چی بود

در حین عملیات کسی رو دید بدید تاحالا؟؟

این بود موضوع تاپیک 😐

تایپیکی که توش از روابط  زناشویی...صحبت میشه بله که گزارش میخوره

یکیشم خود شمایی عزیزم دوست نداری نیاع توی تاپیک همین بنده خدا شما نی نی یار رو صدا زدین🙃

خب اینکه خیلی زشته! منظور روابط جنسی بوده؟

بعله یه سوال پرسیده ب‌ود به شوخی

🙃

بله گلم  دلیلت موجه نیست

خب نزن 

لطفا نزن 

من یه صفحه تایپ میکنم 

تا میخوام ارسال کنم 

میزنه تاپیک تعطیل شد

میخوره تو ذوقم از نی نی سایت زده میشم۰🤭🙄😒