2777
2789
عنوان

کلاسهای آمادگی برای زایمان طبیعی

108 بازدید | 7 پست

سلام دوستان کسی بوده این کلاسهارو بره؟چی آموزش میدن؟رفتم پیش یه ماما گفته جلسه ای۲۳تومن هم تئوری هم عملی هست حدود۱۰ جلسه هم باید بیای هفته ای۱بار . به دردمیخورن؟مگه چی میخوادبگه۱۰ جلسه؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم...به سلامتی ان شاءالله زایمان خوبی داشته باشی...

یه سری ورزش میده (ورزشا واقعا خوبه هم بدنت اماده ی زایمان میشه هم گرفتگیو خواب رفتن عضله های بدنتو دیگه نداری،و ایتکه کلا رو روحیت تاثیر میذاره)

اموزش شیردهی 

...

یه سری کارهای اینطوری ده جلسه نرو،کمتر برو ورزشاشو خودت تو خونه انجام بده

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

قبل کرونا چون کار گروهی بود اکثرا این کلاسا رایگان بود،ولی الان به دلیل فاصله گذاری کلاسا تک نفره شده

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
سلام عزیزم...به سلامتی ان شاءالله زایمان خوبی داشته باشی... یه سری ورزش میده (ورزشا واقعا خوبه هم ب ...

ممنونم عزیزم اگرفقط ورزش باشه چندجلسه فقط میرم که یادبگیرم

ولی تئوریهاش چی هست؟من فکر میکردم در مورد درد زایمان میگن که چکار کنیم کمتر درد بکشیم وبچه زودتر دنیابیاد

ممنونم عزیزم اگرفقط ورزش باشه چندجلسه فقط میرم که یادبگیرم ولی تئوریهاش چی هست؟من فکر میکردم در مور ...

اره دیگه راه های کاهش درد رو توضیح میده،تغذیه ی مناسب در این ایامو میگه...کلا کلاس های مفیدی بود...حال منو که خیلی خوب کرد....انقدر در مورد مراحل زایمان حرف زده بودیم اصلا روز زایمانم استرس نداشتم چون میدونستم الان تو چه مرحله ای هستم و بعد قرار چی بشه